....

ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΚΑΤ. ΣΤΟΝ ΕΛΓΟ

Μερικούς μήνες μετά από την ανακοίνωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης αναφορικά με την έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης Νέων Αγροτών, ο Γενικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων υπέγραψε απόφαση που αφορά τη χορήγηση του απαιτούμενου κονδυλίου για την κατάρτιση των Νέων Αγροτών. Σε πρώτη φάση την εκπαίδευση θα λάβουν οι Νέοι Αγρότες του 2014, οι οποίοι θα καταθέσουν φάκελο για πληρωμή τον Αύγουστο του 2017. Μετά την απόφαση τους δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν τα μαθήματα που θα διοργανώσει ο ΕΛΓΟ - Δήμητρα, προκειμένου να συμπληρώσουν τις 150 ώρες που απαιτούνται για την πληρωμή των δόσεων του πριμ.

 

Μετά την έγκριση της σχετικής πίστωσης στο μοναδικό δικαιούχο της δράσης, στον ΕΛΓΟ Δήμητρα, δίνεται η δυνατότητα να αρχίσουν τα μαθήματα της κατάρτισης των Νέων Αγροτών, προκειμένου να συμπληρώσουν τις 150 ώρες που απαιτούνται για την πληρωμή των δόσεων του πριμ.

Το μοναδιαίο κόστος προσδιορίζεται σε 6,5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης και ανά καταρτιζόμενο, ο οποίος λαμβάνει πιστοποιητικό παρακολούθησης προγράμματος 150 ωρών.
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments