....

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ Γ. ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ (VIDEO PHOTOS)

 

 

Είναι, μαζί με τη μητέρα τους, τους γονείς του άτυχου σμηναγού και τον αδερφό του, τα πρόσωπα της τραγωδίας που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος, που έπεσε εν ώρα καθήκοντος κηδεύτηκε το Σάββατο (14.04.2018) στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Ανάμεσα στα στεφάνια που γέμισαν το χώρο έξω από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Κοιμήσεως Θεοτόκου, κι ένα από την οικογένειά του. Από τη σύζυγό του Μαίρη και τα δυο παιδιά, τον Αποστόλη και τη Φωτεινή.

«Μπαμπάκα μας καμάρι μας θα είναι πάντα στην καρδιά μας». Με αυτές τις σπαρακτικές λέξεις, τα παιδιά του αποχαιρέτισαν για πάντα τον πατέρα τους. Έναν πατέρα που έφυγε μόλις στα 34α του χρόνια. Που δεν έζησε να τα δει να μεγαλώνουν. Έναν πατέρα που από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης είναι ήρωας για όλη την Ελλάδα. Γιώργος Μπαλταδώρος κηδεία

Γιώργος Μπαλταδώρος: ήταν όλοι εκεί για την τελευταία του «πτήση»

Στεφάνια στη μνήμη του Γιώργου Μπαλταδώρου έστειλαν ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, μεταξύ πολλών άλλων.

Οι συνάδελφοί του ήταν εκεί για να τον αποχαιρετίσουν. Άγημα απέδωσε τιμές. Το φέρετρό του σκεπασμένο με την ελληνική σημαία. Το σπαθί του, το πηλήκιό του, τα παράσημά του.

Φωτογραφίες: Eurokinissi – ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments