....

ΣΚΥΔΡΑ : ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ (VIDEO PHOTOS)

Προσπάθησαν να διαλύσουν την ενημερωτική συνάντηση των αγροτών στην Σκύδρα. Κατά την διάρκεια της έναρξης της εκδήλωσης 5-6 άτομα προσπάθησαν να σταματήσουν την εκδήλωση φωνάζοντας ενάντια στους ομιλητές εκφράζοντας έτσι την αγανάκτηση στους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.

Τελικά αφού είδαν και αποείδαν οι συγκεκριμένοι αγρότες που δημιούργησαν το  πρόβλημα με τις διαμαρτυρίες τους τελικά κύλησε ομαλά η ομιλία της εκδήλωσης που ήταν ιδιαίτερα σημαντική και ενδιαφέρουσα για όλο τον αγροτικό κόσμο του νομού μας γενικότερα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 6.30 μμ και εξ αιτίας των διαμαρτυριών που έγιναν ξεκίνησε μετά τις 7 μμ. Εμεις ως TASTV.GR καλύψαμε δημοσιογραφικά όλη την ενημερωτική ομιλία την οποία θα την χωρίσουμε σε ξεχωριστές ενότητες και αναρτήσεις  συγκεκριμένα τι είπε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τις Συνεταιριστικές οργανώσεις και επίσης τι είπε ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ και τα ερωτήματα που τέθηκαν σε όλους από τους αγρότες και τις απαντήσεις που έλαβαν από τους ομιλητές.

Συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα 20.3.2017 το απόγευμα έγινε προγραματισμένη εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο Αλέξης Μπακούρος, στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και υπεύθυνος για τις οργανώσεις παραγωγών , ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς   και ο Θανάσης Ζανιάς , αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ.Στη συνάντηση συμμετείχε ο Βουλευτής του Ν. Πέλλας Γιάννης Σηφάκης . Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος, η εκπρόσωπος της Π.Ε. Πέλλας κα Ζωγράφου, ο Πρόεδρος της λαχαναγοράς Θεσ/νίκης, και πολλοί προέδροι Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Και πάλι κατά την συνέχεια της ομιλίας υπήρξαν διαμαρτυρίες όπου τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Γιάννης Σηφάκης λέγοντας

ότι "Δεν θα διαλύσετε την διοργάνωση επίτηδες .. οι Οργανώσεις Παραγωγών στην Πέλλα θα γίνουν θέλετε δεν θέλετε, θέλετε δεν θέλετε θα γίνουν οι Οργανώσεις Παραγωγών στην Πέλλα!!!"

Δείτε το βίντεό μας παρακάτω....

 

 

 

 

 

20/3/17

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments