....

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα σας ενημερώσουμε από την  τελευταία σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη το βράδυ αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία και για αυτό το λόγο υπήρξε καθυστέρηση.

Ξεκινώντας από τους υποψήφιους ο νυν δήμαρχος κος Γιάννου ετοιμάζει το ψηφοδέλτιό του, αντιμετωπίζει προβλήματα διότι κάποια από τα στελέχη του δεν θα πολιτευτούν τουλάχιστον με τον ίδιο και αυτοί είναι ο κ. Ρουμελιώτης, ο κ. Φαρμούζης και ο κ. Πριβαρτιτσάνης.

Υπάρχουν και κάποια στελέχη του τα οποία δηλώνουν ότι δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές.  

Από την πλευρά του πρώην δημάρχου κ. Σόντρα ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα συμμετέχει στις εκλογές, προσπαθεί να στήσει τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του. Ένας από τους σημερινούς δημοτικούς συμβούλους, ο Δημήτρης Ποτίρης έχει δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές. Ο επόμενος είναι ο κ. Βάλτσης ο οποίος εξέφρασε κάποιες αντιρρήσεις και ασχολήθηκε με άλλες ομάδες για την κάθοδό του στις εκλογές. Κάποια άλλα στελέχη του κ. Σόντρα έχουν δηλώσει και αυτοί ότι δεν θα συμμετέχουν στις εκλογές (μάλλον θέλουν να δουν την εικόνα των άλλων συνδυασμών ή θέλουν αρχηγικές θέσεις).

Υπάρχει μια συνεργασία μιας μικρής ομάδας και του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ψάχνουν να βρουν επικεφαλή αρχηγό. Ένας που συμμετέχει από τη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στις διεργασίες είναι αυτός με κάποιους φίλους του που στέρησαν την πόλη της Έδεσσας από το μουσείο που προσφέρθηκε να χρηματοδοτήσει ιδιώτης.

Επίσης υπάρχει και ο κ. Ρυσάφης που ήταν υποψήφιος με τον κ. Γιάννου και δεν εκλέχτηκε, έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και προσπαθεί να στήσει ψηφοδέλτιο.

Από την πλευρά του ΚΚΕ δεν αλλάζει και πάλι ο υποψήφιος και είναι ο κ. Φουνταλής (έτσι συνηθίζει το ΚΚΕ).

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments