....

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

- Από αυτά τα σχέδια φαίνεται πως είχε συγκροτηθεί ένας νέος τρομοκρατικός πυρήνας αποτελούμενος από τουλάχιστον πέντε άτομα
- Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει τις πλαστές ταυτότητες που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα
- Στο νοσοκομείο Ρούπα, Αθανασοπούλου μετά τις απεργίες πείνας και δίψας
- Οι εξελίξεις για την επιμέλεια του παιδιού του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα

Σχέδια για απαγωγές επιχειρηματιών, παρακολουθήσεις συγγενικών τους προσώπων αλλά και τις ώρες αλλαγής των ιδιωτικών τους φρουρών βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα, τα οποία μάλιστα είναι σχεδόν πανομοιότυπα με τα σχέδια που είχαν βρεθεί στη γιάφκα του Μαραθώνα το 2015, αλλά και αυτά που είχε πάνω του ο Νίκος Μαζιώτης, μετά τη σύλληψη του στο Μοναστηράκι.
Από αυτά τα σχέδια φαίνεται πως είχε συγκροτηθεί ένας νέος τρομοκρατικός πυρήνας αποτελούμενος από τουλάχιστον πέντε άτομα, τα δύο η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη φοιτήτρια.

 

Μέσα από τις πλαστές ταυτότητες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αντιτρομοκρατική απεικονίζονται και δύο πρόσωπα που είναι άγνωστα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και εξετάζεται να πρόκειται για γνήσιες ταυτότητες που δεν είχαν πλαστογραφηθεί. Ωστόσο, σε μια από αυτές, η φωτογραφία μοιάζει με τα χαρακτηριστικά του 38χρονου ποινικού, που συνελήφθη προχθές στη Νέα Σμύρνη, λίγο μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και φέρεται να είναι ο άνθρωπος που οδήγησε -άθελά του- στο κρησφύγετο της μιας και δεν είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούσαν.

 

Τι θα γίνει με το παιδί τους

 

Όσον αφορά στην επιμέλεια του εξάχρονου γιου των Μαζιώτη - Ρούπα, χθες, έγινε γνωστό πως εξουσιοδοτημένη κοινωνική λειτουργός ενέκρινε το περιβάλλον, όπου ζουν η μητέρα και η αδερφή της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα. Έτσι, η γιαγιά και η θεία του παιδιού αναμένονται στην Αθήνα και δεν αποκλείεται αύριο, Δευτέρα, να υπάρξουν εξελίξεις.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments