....

Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στα Γιαννιτσά  το Τοπικό Τμήμα του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.) έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού –Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ.  κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης , η Πρόεδρος  Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. κα. Έφη Παπαλεξίου, ο γραμματέας του Συλλόγου και γραμματέας του Δ/Σ της  Ομοσπονδίας κ. Βαζούρας Δημήτριος, ο Ταμίας του Συλλόγου και Μέλος του Εποπτικού της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Παπαϊωάννου, ο κ. Καφαντάρης Παναγιώτης, μέλος του Δ/Σ της  Ομοσπονδίας  και η κα. Νατάσα Σταμκοπούλου, Μέλος Δ/Σ του συλλόγου και του Γ.Σ. της Ομοσπονδίας.

 Ο Αντιπεριφεριάρχης εντυπωσιάσθηκε από την συμμετοχή των μελών και φίλων, αλλά και από το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες ήταν από  όλες τις πόλεις της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Κοσμάς Ερυθρόπουλος αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για την περιφέρεια να έχει υπηρεσίες σε  όλες τις πόλεις  του Νομού, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες.

Στην τοποθέτηση του ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού συνεχάρη τους Υπαλλήλους για τις ποιοτικές υπηρεσίες τους που παρέχουν στους πολίτες έκοψε την βασιλόπιτα. Τα τυχερά φλουριά έπεσαν στο τμήμα του Ποιοτικού  Ελέγχου και Φυτοπροστασίας Γιαννιτσών, και στους Ντιούδη Στάυρο, Γεωργίαδου Πολυξένη και Παπαθανασίου Μαρία.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments