....

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΨΗ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ (PHOTOS)

Καταγγελίες από  κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας στην Άρνισσα αλλά και από διερχόμενους οδηγούς, για το "κακό χάλι" που βρίσκονται αρκετοί δρόμοι στην νότια είσοδο της κωμόπολης.

Καταγγελίες για τεράστιες λακκούβες, «μπαλώματα» και ασυνέχειες στο οδόστρωμα, όπου και να κοιτάξαμε σήμερα 16-5-2017 και καταγράψαμε με φωτογραφίες μας . Το πρόβλημα είναι ακόμη πιο χειρότερο και εντονότερο στα μικρά στενά του χωριού προς την Αγία Τριάδα και τον δρόμο που οδηγεί προς τα κοιμητήρια με λίγα λόγια σε όλα τα στενά δρομάκια μέσα στην Άρνισσα η κατάσταση είναι τραγική, οι δρόμοι θυμίζουν δεκαετία του 1950.

Δεν χρειάζεται  πολύ γνώση και σκέψη  ότι πρέπει άμεσα οι φθορές και οι λακούβες  που συνεχώς πολλαπλασιάζονται από τις καιρικές συνθήκες (βροχές κλπ) και κρύβουν κινδύνους καθημερινά για τα οχήματα και για τους πεζούς. να αποκατασταθούν.

Την ίδια κακή εικόνα παρουσιάζουν και όλοι οι δρόμοι στα χωριά κυρίως της Περαίας, Παναγίτσας, της Ζέρβης όπως επίσης και το επαρχιακό δίκτυο που οδηγεί στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο .

Η λύση είναι μία και μοναδική, ασφαλτόστρωση σε όλους τους δρόμους, να βρεί άμεσα κονδύλια ο Δήμος Έδεσσας προκειμένου να αποκατασταθούν όλες οι φθορές στους δρόμους γιατί η εικόνα που παρουσιάζει ότι η Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας είναι εικόνα πλήρους εγκατάλλειψης.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες μας που αποδεικνύεται η εγκατάλλειψη της συντήρησης των δρόμων της περιοχής. 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments