....

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΕΘΗΚΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ «ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ»

 

 

 

 

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δασκάλα Μουσικής σε δημοτικό σχολείο του Αλίμου, η οποία έβαλε εννιάχρονους μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους μέσα στην τάξη, επειδή εκείνος δεν πρόσεχε στο μάθημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θέση της καλύφθηκε από άλλον εκπαιδευτικό, ο οποίος εμφανίστηκε στο μάθημά του πριν από δυο μέρες και έτσι η λειτουργία του σχολείου κινείται επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, με τους γονείς να δηλώνουν ανακουφισμένοι από αυτή την εξέλιξη.

Κάποιοι γονείς ανέφεραν πως η δασκάλα ήταν γνωστή για τις αναχρονιστικές μεθόδους που χρησιμοποιούσε και είχε προκαλέσει διάφορα προβλήματα τα τελευταία χρόνια στο σχολείο με τη συμπεριφορά της.

Πριν αντικατασταθεί, οι γονείς είχαν ήδη εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους μέσω επιστολής που εστάλη στις 22 Σεπτεμβρίου από μητέρα μαθητή της Γ’ Δημοτικού προς τον διευθυντή του σχολείου με κοινοποίηση στην προϊστάμενη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μια εβδομάδα, περίπου, η δασκάλα κατηγορήθηκε ότι έβαλε εννιάχρονα παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους, ο οποίος δεν πρόσεχε στο μάθημα. Κάποια από τα μικρά παιδιά παρέμειναν στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα σηκώθηκαν και άρχισαν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το γεγονός.
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments