....

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΓΑΜΟΥ «Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ»!

 

 

Όλα έγιναν στην Πάτρα πριν από λίγες μέρες και μάλιστα μέσα σε εκκλησία με πρωταγωνιστή ένα παπά. Ο 60χρονος ιερέας δεν δίστασε να σπρώξει και μάλιστα σύμφωνα με καταγγελία που έγινε να εξυβρίσει νεαρό εργαζόμενο εντός της εκκλησίας! Σύμφωνα δε με την ίδια καταγγελία στην εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας, ο ιερέας προφανώς εκνευρισμένος από την μεταξύ τους διαφωνία τον καταράστηκε μέσα στην εκκλησία! Φώναξε πως «ο Θεός θα ρίξει κεραυνούς εναντίον του»!

Χαμός κατά τη διάρκεια γάμου στην Πάτρα

Και όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στους εμβρόντητους προσκεκλημένους ενός γάμου που εκείνη την ώρα… ήταν σε εξέλιξη! Πληροφορίες δε αναφέρουν πως οι προσκεκλημένοι αλλά και το ζευγάρι τάχθηκαν στο πλευρό του νεαρού ο οποίος εκείνη την ώρα εργαζόταν στον χώρο, θεωρώντας απαράδεκτη την επίθεση του ιερέα.

«Για τέτοιους παπάδες χάνει η εκκλησία τον κόσμο της» έλεγαν ορισμένοι. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού δήλωναν πως ο ιερέας δεν σταμάτησε την «αλαζονική του» (όπως οι ίδιοι την χαρακτήρισαν) συμπεριφορά λες και ο ναός του Θεού να ήταν… τσιφλίκι του.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως και στο παρελθόν έχουν γίνει ανάλογες καταγγελίες για την συγκεκριμένη κεντρική εκκλησία των Πατρών. Κάποιοι φθάνουν στο σημείο να πουν πως οι ιερείς έχουν συγκροτήσει «κάστα» και λειτουργούν ως «κατευθυνόμενη ομάδα» για τουλάχιστον 15 χρόνια!

Οι σκέψεις του εργαζόμενου

Τόσο ο εργαζόμενος που δέχθηκε την επίθεση όσο και οι παριστάμενοι αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν ο Μητροπολίτης Πατρών να επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές.

Ο εργαζόμενος ωστόσο με παρότρυνση των οικείων του δεν θα αφήσει την υπόθεση σε αυτό το σημείο. Έχει ήδη απευθυνθεί σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Πάτρας ώστε και επίσημα τόσο η Μητρόπολη Πατρών όσο και η Ιερά Σύνοδος να ενημερωθούν για την απρεπή συμπεριφορά του ιερέα με εξώδικη διαμαρτυρία η οποία θα υποστηριχθεί με μαρτυρικές καταθέσεις.

Φυσικά και ο εργαζόμενος δεν προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά εκπροσώπων της εκκλησίας, όμως δεν μπορεί να αφήσει την συγκεκριμένη συμπεριφορά να «περάσει» απαρατήρητη! Πόσο μάλλον όταν έγινε μπροστά σε κόσμο και ήταν προσβλητική για τον ίδιον.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments