....

REVOLUT: ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΣΟΥ/EMAIL ΣΟΥ

Μέσα στην εφαρμογή της Revolut υπάρχει μια επιλογή η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τον διαμοιρασμό του ονόματός σου και του email σου με πλατφόρμες social media για διαφημιστικούς σκοπούς.

Καλό είναι να προβείς στην απενεργοποίηση του εν λόγω toggle που βρίσκεται ενεργοποιημένο εκ προεπιλογής στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Ανοίγουμε την εφαρμογή της Revolut, στη συνέχεια πηγαίνουμε στο Security & Privacy και στη συνέχεια στην ενότητα Messages θα βρούμε το Social Media & Advertising platforms το οποίο το απενεργοποιούμε.

 

Όπως εξηγεί η Revolut, η ενεργοποίηση του toggle δίνει τη δυνατότητα/άδεια στη Revolut να μοιράζεται το όνομα, την email διεύθυνση και τα events με πλατφόρμες social media προκειμένου τα δεδομένα να χρησιμοποιηθούν για διαφήμιση.

 

 

Παράλληλα, στο Facebook πήγαινε στη δραστηριότητα εκτός Facebook και αποσύνδεσε τη δραστηριότητα Revolut από τον λογαριασμό σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Σχόλια - Facebook Comments