....

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Το τελευταίο διάστημα η Πρωτοβουλία Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο Ν. Πέλλας ανέλαβε πρωτοβουλίες προκειμένου να επικαιροποιηθεί η αναγκαιότητα της σιδηροδρομικής σύνδεσης μέσω Γιαννιτσών με επέκταση προς την Αλμωπία και να δρομολογηθούν εξελίξεις προς την κατεύθυνση αυτή.

 Ήδη υπάρχουν τα ψηφίσματα από όλα τα δημοτικά συμβούλια των δήμων (Έδεσσας, Αλμωπίας, Σκύδρας, Γιαννιτσών), αλλά και φορέων του Νομού. Έγιναν συναντήσεις με τους βουλευτές του Νομού κ. Σηφάκη, την κ. Τζάκρη και με την Αντιπεριφερειάρχη του Νομού κ. Αηδονά. Δρομολογούνται συναντήσεις με τον κ. Καρασμάνη, τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Χαλκηδόνας.  Η προσπάθεια της Πρωτοβουλίας αποσκοπεί στη συσπείρωση και στην κινητοποίηση όλων των πολιτικών, αυτοδιοικητικών κοινοβουλευτικών και κοινωνικών δυνάμεων του Νομού και επισημαίνει την αναγκαιότητα ενωτικής διεκδίκησης του έργου   προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

 Η Πρωτοβουλία ενημερώνει σε τακτά διαστήματα τους πολίτες μέσω του proastpellas.blogspot.gr του face book (Προαστιακός ν. Πέλλας μέσω Γιαννιτσών) και   δελτίων τύπου για τις δράσεις και τις ενέργειες που αναλαμβάνει και αφορούν στην αναγκαιότητα προώθησης της Σιδηροδρομικής Σύνδεσης μέσω Γιαννιτσών με επέκταση προς την Αλμωπία.


5-1-2017

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments