....

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΓΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

 

 

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση της Ακαδημίας μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας. Θα είναι μια προπόνηση «γνωριμίας» στην οποία θα παρευρίσκεται ο νέος τεχνικός διευθυντής-προπονητής της ακαδημίας Δημήτρης Τσακαγιάννης, ο οποίος θα δει από κοντά τους αθλητές της.

Η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο του ΕΠΑΛ και θα έχει δύο ενότητες. Στην 1η ενότητα θα γίνει προπόνηση του Α & Β GROUP στις 17:30 και στην 2η ενότητα θα γίνει προπόνηση του παιδικού μίνι και προμινι στις 18:30.

Καλούνται οι αθλητές της Ακαδημίας να παραστούν στην προπόνηση, όπως και όποιοι γονείς το επιθυμούν.

Επίσης σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας θα δοθεί δώρο ένα μπλουζάκι που είναι προσφορά του νέου συνεργάτη της ακαδημίας μας, του  φιλολογικού φροντιστηρίου  « ή λέξις » που βρίσκεται στην Έδεσσα, Παύλου Μελά 1 & Εγνατίας γωνία 2ος όροφος. Υπεύθυνος σπουδών είναι ο Λούσης Άγγελος με στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.:2381027127, Κιν.:6946085835, www.facebook.com/iLexisPhilologikoKentro, mail: leksis.edessa@gmail.com . Ο κ. Λούσης έχει έρθει σε συμφωνία με την Ακαδημία μας και θα προσφέρει εκπτώσεις στους αθλητές της, για φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, μαζί με πλήρη γνωστική κάλυψη και συνεχή ενημέρωση τόσο των γονέων, όσο και των προπονητών της Ακαδημίας.

Για πληροφορίες- εγγραφές στην Ακαδημία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Αλεξίου Τάσο 6980206161 και Καφετζή Κώστα 6934131975.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments