....

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΠΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

Μετά από μια μεγάλη νύχτα και γκραν γκινιόλ αναμέτρηση , ο Αστέριος Αντωνίου από το βράδυ της Τετάρτης είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων νομού Πέλλας.


Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε στις 6 μ.μ  στην αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας, κάτω από πρωτοφανή για τα δεδομένα, μέτρα ασφαλείας, καθώς έμειναν αρχικά μέσα στην αίθουσα, μόνο οι υποψήφιοι και οι εκλέκτορες, από την εταιρία σεκιούριτι που ήταν υπεύθυνη για την είσοδο των παραγόντων στο χώρο. 

Υποψήφιοι για την προεδρία ήταν, ο μέχρι χθες πρόεδρος κ Άλκης Νουσυκήρου, ο Αστέριος Αντωνίου και ο Αντώνης Γιούρος, πήραν τον λόγο και μετά από τις ομιλίες τους  και τις θέσεις που έθεσαν στους εκλέκτορες(ήταν 82 σωματεία από 84), καθώς δεν παραβρέθηκαν ο Εθνικός Γιαννιτσών και η ακαδημία Κρύας Βρύσης (Απόλλων) μια που δημιουργήθηκε θέμα στα σωματεία αυτά, με διπλή υποψηφιότητα (με Νουσυκήρου και Αντωνίου μελών της διοίκησης τους), ζήτησαν ο καθένας την στήριξη των σωματείων.
Για πρώτη φορά στην ψηφοφορία υπήρξαν δύο ψηφοδέλτια, ένα για τον πρόεδρο με τους 3 προαναφερόμενους και ένα με τα μέλη του ΔΣ.
Για την ανάδειξη του προέδρου χρειαζόταν για την εκλογή του το 50%+ένα στην αρχική ψηφοφορία ο απερχόμενος πλέον πρόεδρος κ Νουσηκυρου βγήκε πρώτος χωρίς όμως να καταφέρει να συγκεντρώσει το 50% των ψήφων καθώς πήρε 34 ψήφους, ακολούθησε ο Αντωνίου με 28 και τέλος το Γιουρος με 19 ψήφους.Υπήρχε και ένα άκυρο δελτίο που είχε διπλό σταυρό στον Νουσυκηρου. Στην δεύτερη ψηφοφορία που ακολούθησε και με εμφανείς την κίνηση των ψηφοφόρων  του Γιουρου να πάνε στον  Αντωνίου, ο  Στέργιος Αντωνίου εκλέχτηκε με 42 ψήφους υπέρ, έναντι 40 του Νουσηκυρου.
Ο κ.Αντωνίου που είχε διατελέσει και  μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πέλλας για δύο θητείες παλαιότερα, κατέβηκε ως υποψήφιος όταν ανακοινώθηκε το νέο καταστατικό που απαγόρευε την εκλογή του πρώην προέδρου κ Τσώτσου. Κατάφερε ο κ Αντωνίου μέσα σε ένα μήνα που ανακοινώθηκε η κάθοδος του, να συσπείρωση το εκλογικό  σώμα και να εκλεγεί  νέος πρόεδρος της ΕΠΣ,  σίγουρα αυτό  και από μόνο του αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον νέο πλέον πρόεδρο της ένωσης Πέλλας.
Στις πρώτες του δηλώσεις στις www. matiespellas.gr  ο νυν πρόεδρος μεταξύ άλλων δήλωσε «Ευχαριστώ το εκλογικό σώμα για την εκλογή μου στην προεδρία της ένωσης Πέλλας, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε για το καλύτερο το ποδόσφαιρο της Πέλλας και να το φέρουμε εκεί που πραγματικά του αξίζει , θα είμαι πρόεδρος όλων των σωματείων άσχετα με  το αν με ψήφισαν η όχι και θα παλέψουμε για να έχει το ποδόσφαιρο του νομού μας την θέση που του αρμόζει»

 

Μετά την ψηφοφορία και την καταμέτρηση των ψήφων που πραγματοποιήθηκε, το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Πέλλας απαρτίζεται από τους ακόλουθους:


Πρόεδρος: Αντωνίου Στέργιος ενώ οι υποψήφιοι που εκλέχτηκαν με την σειρά σταυρών είναι οι ακόλουθοι:

1ος Φασουράκης  

2οςΤοπκας 

3ος Τσεμπτσης 

4ος Πανίδης 

5ος Κωνσταντινίδης  

και ακολουθούν οι :Στογιαννιδης,Πεντεριδης, Τσαβδαριδης, Χριστιανιδης, Βαιβακανιδης, Παναγιωτιδης, Τζότζης, Τρυψιάννης και Δελεπόγλου που βγήκε από κλήρωση μια που ισοβάθμησε με τους κ Τζιουβάρα και  Ζέρζη.

Από αυτούς 9 ανήκουν στον κ Αντωνίου  3 στον κ Γιουρο και 2 στον κ Νουσηκυρου άρα ο κ Αντωνίου που είναι ο νέος πρόεδρος ελέγχει  πλήρως και το διοικητικό συμβούλιο.

αναλυτικά οι ψήφοι:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΑΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ  23

ΑΤΜΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  18

ΒΑΪΒΑΚΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 25  εκλεγεται

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  20

ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 23

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ  18

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ  22

ΓΙΑΝΤΣΙΔΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 14

ΔΕΛΕΠΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 24 εκλεγεται

ΔΟΥΜΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ  22

ΖΕΡΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 24

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΩΜΑΣ 9

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 19

ΚΑΡΑΤΣΩΡΗΣ ΚΟΣΜΑΣ 19

ΚΙΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 18

ΚΟΡΣΑΒΑΪΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 17

ΚΡΟΜΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 18

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  28 εκλέγεται

ΜΑΛΑΜΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  23

ΜΠΑΡΑΜΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 20

ΜΠΟΖΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 21

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 25 εκλέγεται

 ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ 29  εκλέγεται

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 19

ΠΑΝΩΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 20

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 20

ΠΕΛΚΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 21

ΠΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 27 εκλέγεται

ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ 21

ΠΡΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ 23

ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 18

ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 28 εκλέγεται

ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 24

ΤΖΩΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 25 εκλέγεται

ΤΟΠΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 31 εκλέγεται

ΤΡΥΨΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  25 εκλέγεται

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 26 εκλέγεται

ΤΣΑΠΚΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 23

ΤΣΕΜΠΤΣΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 30 εκλέγεται

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 21

ΦΑΣΟΥΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  36 εκλέγεται

ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ 16

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  26 εκλέγεται

 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΓΕΡΓΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  29

ΓΚΕΣΟΣ ΘΩΜΑΣ 26

ΔΟΝΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 24

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 26

ΜΠΟΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 27

ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 27

ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 25

ΧΑΤΖΗΛΟΥΛΟΥΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 24

 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΛΑΔΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 24

ΒΥΡΩΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 19

ΓΚΑΓΚΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 22

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 25

ΙΝΕΓΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 25

ΜΗΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 21

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΡΥΦΩΝ 22

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 22

ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ21

Δηλώσεις του νέου προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας μετά την επικράτησή του στις εκλογές

 

 

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους παράγοντες για την στήριξη και την εμπιστοσύνη  που μου έδειξαν.

 Έγινε ένας πολύ δύσκολος αγώνας επί μιας πολύ οργανωμένης διοίκησης , τα σωματεία απέδειξαν ότι θέλουν να αλλάξουν την ρότα, να διοικηθούν καθαρά από παράγοντες του ποδοσφαίρου οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να δείξουν και μέσα από τα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας αλλά και από μέσα από την διοίκηση, αυτά που έδειχναν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. 

Ο προβληματισμός μου αρχίζει από σήμερα, ο ρόλος του προέδρου της ένωσης δεν έχει ιδιοτέλεια είναι ρόλος προσφοράς για μένα, κατά συνέπεια αναλαμβάνω μια τεράστια ευθύνη σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, με τα σωματεία να αγωνιούν να σταθούν καθώς το ένα μετά το άλλο εγκαταλείπουν τους αγωνιστικούς χώρους  και σταματούν την δραστηριότητά τους. Πρέπει να ξεκινήσουμε μια πορεία δυναμική από αύριο θα είμαστε κοντά στα σωματεία, θα υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει καθώς οι παράγοντες είναι πραγματικοί ήρωες σε αυτή την δύσκολη συγκυρία χωρίς στήριξη από τον κόσμο που δοκιμάζετε , σαφώς πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια με ποιον τρόπο θα καταφέρουμε την ΕΠ Πέλλας να την φέρουμε στα επίπεδα που ήταν πριν χρόνια. 

Αυτό που προέχει σήμερα είναι να αναπτερώσουμε το ηθικό των σωματείων για να ξεκινήσει από δω και πέρα μια καινούργια ημέρα για το ποδόσφαιρο της Πέλλας . 

Η Πέλλα πρέπει ξανά να βρεθεί σε τροχιά ανάπτυξης ποδοσφαιρικής, δεν μπορεί να μην έχει σωματεία στις επαγγελματικές κατηγορίες , δεν μπορεί να μην έχει ένα διαιτητή στην Super league η προσπάθεια θα γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα υπάρξει πρώτα από όλα αρμονική συνεργασία με όλα τα μέλη που θα εκλεχθούν στο συμβούλιο καθώς υπάρχει μια ιδιαιτερότητα σε αυτές τις εκλογές, αφού ο αγώνας ήταν στήθος με στήθος  ασφαλώς και θα υπάρξουν σύμβουλοι και από τις τρεις πλευρές, κατά συνέπεια θα πρέπει να υπάρχει ολική συνεργασία και θα υπάρξει από μέρους μας αυτή η προσπάθεια καθώς θέλουμε από μέρους μας το καλό του ποδοσφαίρου και όλων δεν θέλουμε προσωπικές φιλοδοξίες. 

 

http://www.matiespellas.gr/

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments