....

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΧΡΕΩΣΕ ΕΞΤΡΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΤΟΣΤ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ

Ένα απίστευτο περιστατικό αντιμετώπισε ζευγάρι που έκανε διακοπές στην Ιταλία, καθώς μαγαζί χρέωσε δύο ευρώ το κόψιμο τοστ στη μέση και μάλιστα κοστολόγησε τον λόγο, υποστηρίζοντας πως έπραξε σωστά.

Πιο αναλυτικά, η repubblica.it αναφέρει ότι ζευγάρι έκανε ανάρτηση στο Trip Advisor, αναφέροντας πως πήγε για διακοπές στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όταν αποφάσισε να επισκεφθεί ένα μαγαζί στο Gera Lario.


 

Εκεί, μεταξύ άλλων παρήγγειλαν και ένα τοστ, ζητώντας να κοπεί στη μέση. Όταν πήγαν να πληρώσουν, διαπίστωσαν ότι στον λογαριασμό υπήρχαν δύο ευρώ παραπάνω και ότι αυτό οφείλεται στο αίτημα που έκαναν νωρίτερα.

Έτσι, ζήτησαν τον σερβιτόρο και όταν ανέφεραν πως κάτι είναι λάθος, εκείνος απάντησε ότι είναι λογικό να πληρώσουν παραπάνω.

Συγκεκριμένα, είπε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει δύο πιατάκια και όχι μόνο ένα για να σερβίρει τα δύο κομμάτια του τοστ στους πελάτες και ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει ακόμη και μία επιπλέον χαρτοπετσέτα.

Το περιστατικό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο, με ορισμένους να αναφέρουν ότι αρκετές επιχειρήσεις κόβουν το τοστ στη μέση, χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσει ο πελάτης και ότι δεν υπάρχει παραπάνω χρέωση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments