....

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΤΑ: ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ “ΝΑΙ” & ΠΟΙΑ “ΟΧΙ”

Από επιφυλακτικά έως καθαρά αρνητικά εμφανίστηκαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της σημερινή πρώτη ημέρας συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου  του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών.

Από πλευράς ΝΔ ο Μάκης Βορίδης εξαπέλυσε «πυρά» προς την κυβέρνηση, καυτηριάζοντας συγκεκριμένες διατάξεις του νομοσχεδίου, κάνοντας λόγο για “ρουσφέτια”.

Οι ΑΝΕΛ, δια στόματος του Κ. Κατσίκη πήραν το μέρος της κυβέρνησης εστιάζοντας στα «κακώς κείμενα» που διορθώνει το Πολυνομοσχέδιο για του ΟΤΑ.

Από την πλευρά του ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος έκανε λόγο για νομοσχέδιο που εξυπηρετεί «μαυρογιαλούρικες μικροπολιτικές και πελατειακές επιδιώξεις».

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε και ο εισηγητής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, λέγοντας ότι “το συζητούμενο νομοσχέδιο δεν βοηθά να αλλάξει προς το καλύτερο αυτή η εικόνα της δεινής κατάστασης στην Αυτοδιοίκηση”.

Κατά του νομοσχεδίου τάχθηκαν καθαρά το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή ενώ η Ένωση Κεντρώων επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί επί της Αρχης στην Ολομέλεια δηλώνοντας ότι συμφωνεί με  14 άρθρα του πρώτου μέρους, 7 άρθρα του δεύτερου μέρους και τμήμα του τέταρτου μέρους.

Να σημειωθεί ότι η ψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου στις Επιτροπές θα γίνει την Πέμπτη.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments