....

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΣΙΑΝΟΥ : ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (PHOTOS)

 

 

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στο χώρο του Συλλόγου Ποντίων Μεσιανού Ν. Πέλλας για να γιορτάσουν τα Κούλουμα. Φίλοι και μέλη του Συλλόγου, μικροί και μεγάλοι, γλέντησαν με την ψυχή τους σε μια εκδήλωση που στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Το μενού περιελάμβανε κρασί, παραδοσιακά εδέσματα και ποντιακή μουσική.

Ο κόσμος διασκέδασε και χόρεψε παρέα με τον Αχιλλέα Βασιλειάδη στο τραγούδι και τον Γιώτη Σπυριδόπουλο στη λύρα καθώς και με τους μωμόγερους της Ποντιακής Καλλιτεχνικής Στέγης Πέλλας σε συνεργασία με την Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας, που έδωσε χρώμα και χαρά στους παρευρισκομένους.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς, για ακόμη μία φορά, το Δήμο Πέλλας για την προσφορά του και την κάλυψη των σαρακαστιανών εδεσμάτων καθώς και τις γυναίκες του χωριού που οργάνωσαν την εκδήλωση αυτή. Κυρίως όμως ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη και τους υποστηρικτές που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

 

image image00 image image2 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image11 image22 image33 image44 image44 image67 image77 image87 image99

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments