....

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ; (PHOTOS)

Εν έτει 2014 και με δεδομένη την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, είναι σύνηθες να βλέπει κανείς ανθρώπους να αναζητούν τροφή στα σκουπίδια, ωστόσο, η εικόνα μιας γυναίκας και συγκεκριμένα της Ρούλας Βροχοπούλου, η οποία άλλοτε καυχιόταν για τα πλούτη της… σοκάρει!

Ποια η αλήθεια για τη φωτογραφία, που θέλει τη Ρούλα Βροχοπούλου να αναζητά τροφή στα σκουπίδια; Τι οδήγησε τη Ρούλα Βροχοπούλου στο νοσοκομείο;Image and video hosting by TinyPic

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, μια φωτογραφία με την πρώην παίκτρια reality, Ρούλα Βροχοπούλου να ψάχνει τα σκουπίδια έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για το πως μια «πλούσια» – όπως παρουσιαζόταν – γυναίκα έφθασε σε αυτήν την κατάσταση.

 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Nassosblog, τον τελευταίο καιρό, η Ρούλα Βροχοπούλου αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα απόρροια της κακής διαχείρησης που την οδήγησαν σε άλυτες εκρεμμότητες με την εφορία.

Ωστόσο, η κακοτυχία της δεν σταματά εκεί… Η Ρούλα Βροχοπούλου κάποια στιγμή χτύπησε σοβαρα καθώς ένας κάδος σκουπιδιών έκλεισε απότομα και τις έκοψε το δάχτυλο. Η ίδια λιποθύμησε απο τον πόνο και χρειάστηκε οι περίοικοι να την περιθάλψουν και με δικές τους πρωτοβουλίες να μπεί στο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργείο αποκατάστασης. Πολύ απλά οι γιατροί κατάφεραν να της κολλήσουν το δάχτυλο.

Από την πλευρά της, η Ρούλα Βροχοπούλου ακόμη και σήμερα σε όποιον την αναγνωρίζει λέει οτι δουλεύει στον δήμο Γλυφάδας στην περισυλλογή των σκουπιδιών αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει απο τις καταστάσεις.

Δείτε τη Ρούλα Βροχοπούλου να ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια.

 

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/332288/eikona-sok-i-royla-vrohopoy...

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments