....

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ (ΦΩΤΟΓΡ)

Ποδηλατικός Σύλλογος Αερωπός Έδεσσας
Ολοκληρώθηκε στην Ναύπακτο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Cross Country xco το Σάββατο 22-7 με συμμετοχές 200 αθλητές και αθλήτριες από 44 σωματεία από όλη την Ελλάδα.
Οι παίδες του Αερωπού Καράμτζας Γρηγόρης και Σιώνης Παΐσιος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση μπόρεσαν και τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις με ελάχιστο χρόνο από τον πρώτο αθλητή αφήνοντας πίσω τους αθλητές από ιστορικούς συλλόγους στο χώρο της ποδηλασίας.
Επίσης την Κυριακή 23-7 ο Αερωπός έλαβε μέρος σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας 43 χιλιομέτρων που διεξήχθη στο Μηλοχώρι Πτολεμαΐδας καταλαμβάνοντας την 1η θέση με τον Καρτάλη Παντελή την 3η με τον Γιούρο Γρηγόρη  5η με τον Γκαλίπη Γεώργιο 6η με τον Κουτσάκη θεόδωρο 7η με Παπαδόπουλο Ιωάννη 8η Μαρκουίζο Αντώνιο  και 9η με Παπαδόπουλο Χρήστο.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους.
Ο σύλλογος ετοιμάζεται για 4η συνεχή χρονιά για τον αγώνα δρόμου ποδηλασίας 4η Ανάβαση Καιμάκτσαλαν που θα γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με εκκίνηση από το κέντρο της Έδεσσας και τερματισμό στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Καιμάκτσαλαν.
Ένας αγώνας πρόκληση για πολλούς ποδηλάτες διότι θεωρείται η πιο δύσκολη Ανάβαση στην Ελλάδα με υψόμετρο που φτάνει τα 2040 μέτρα και κλίσεις που ξεπερνούν το 15%.7GtKw6.jpg 7GtYhi.jpg 7GtjZn.jpg 7GtOE8.jpg
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments