....

ΠΓΔΜ: «ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ» ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

 

 

Δείτε πού έχει στηθεί η ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στα Σκόπια - Χαμηλή η προσέλευση του κόσμου στη... φιέστα του Σκοπιανού πρωθυπουργού για την πρόσκληση ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ - Ο ίδιος θα μιλήσει στην Μπίτολα

 

Σε ένα καταπράσινο πάρκο, κοντά στο κτίριο της κυβέρνησης, στήνεται το κεντρικό απο τα συνολικά 15 πάρτι στην ΠΓΔΜ για την πρόσκληση ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ.


Συναυλία Σκόπια


 


Όλα είναι έτοιμα, ώστε, όταν πέσει η νύχτα, να ανάψουν τα φώτα της σκηνής και να υποδεχτούν τους καλλιτέχνες που θα διασκεδάσουν τους Σκοπιανούς, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις κυβερνητικές φιέστες. Πάντως, ακόμη και μέχρι αργά το απόγευμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του απεσταλμένου του ΑΝΤ1 στην ΠΓΔΜ, αρκετοί πολίτες φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν τον λόγο που στήθηκε η σκηνή, πιστεύοντας ότι θα δοθεί μια «συνηθισμένη» συναυλία.


 

Το «πάρτι» του Ζάεφ είναι προγραμματισμένο για τις 10 το βράδυ, ώρα Ελλάδας. Ωστόσο, πολλοί Σκοπιανοί γύρισαν την πλάτη στον πρωθυπουργό τους, καθώς εγκατέλειψαν μαζικά την χώρα, για χάρη των παραλιών της βόρειας Ελλάδας.



Ανάλογο ρεπορτάζ μετέδωσε και ο ΣΚΑΪ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, εστιάζοντας στο γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου δείχνει μάλλον χαμηλή, κόντρα στις προσδοκίες Ζάεφ.

«Αυτό το Σάββατο, στις 14 Ιουλίου, ας ενωθούμε και μαζί για να γιορτάσουμε την ιστορική επιτυχία της ΠΓΔΜ» έγραψε νωρίτερα ο Σκοπιανός πρωθυπουργός στο Facebook και συνέχισε: «Με την πρόκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ ξεκινάμε μια νέα εποχή, μια εποχή ελπίδας, η εποχή των νικών και της υπερηφάνειας. Ώρα ασφάλειας. Έρχεται η ώρα μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες! Πάμε μπροστά - Η ΠΓΔΜ ΣΤΟ ΝΑΤΟ και στην ΕΕ! Τα λέμε το Σάββατο!».

Οι πόλεις στις οποίες θα λάβουν μέρος οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι: Σκόπια, Μπίτολα, Στρούμιτσα, Στρούγκα, Αχρίδα, Βέλες, Γευγελή, Γκόστιβαρ, Καβάνταρτσι, Κίσεβο, Κοτσάνι, Κουμάνοβο, Πρίλεπ, Τέτοβο και Στιπ. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ αναμένεται να παραστεί και να μιλήσει στις εκδηλώσεις στην Μπίτολα.




Δείτε επίσης

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments