....

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΦΕΤΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΓΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ»

 

Με ήττα τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς στον 2ο αγώνα της Α΄ φάσης των play offs, ηττήθηκε με 58-73 από τον ΑΟΚ Βέροιας. Ο ΓΑΣ κατάφερε για ένα ημίχρονο να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός χωρίς όμως συνέχεια στο 2ο ημίχρονο.

Σε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας»,  κατάφερε να  πετύχει τον στόχο που είχε τεθεί από την αρχή της χρονιάς, καθώς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και στάθηκε ισάξια απέναντι σε ομάδες με αμειβόμενους προπονητές και αθλητές.

Οι άμεσοι πρωταγωνιστές της ομάδας ( προπονητής και παίκτες), έχοντας ως μόνη αμοιβή την χαρά του παιχνιδιού και την αγάπη τους για το μπάσκετ, κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφαία στιγμή του πρωταθλήματος της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. που είναι τα play offs.

Η διοίκηση του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» την ερχόμενη εβδομάδα θα παραθέσει δείπνο στους παίκτες και τον προπονητή της ανδρική ομάδα. Επίσης θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς αλλά θα ανακοινωθούν και οι πρώτες σκέψεις για την νέα σεζόν. Για την ιστορία τα δεκάλεπτα και οι πόντοι των παικτών των δύο ομάδων ως εξής

Τα δεκάλεπτα : 21-21, 36-37 (ημιχ), 49-57, 58-73 (τελικό).

«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Λούσης Λ.): Μποζίνης 4, Γεωργιάδης 3(1), Υφαντίδης 26(4), Λούσης, Μαλλιάρης, Τσολάκης 6(2), Τότλης 2, Δημητρόπουλος, Βεκόπουλος, Μπίκου Χαραλαμπίδης 8, Δοδόπουλος 9(1).

ΑΟΚ Βέροιας (Τούσας): Τρομπούκης 11, Ουσουλτζόγλου 2, Χρυσάφης 2, Γκανάς 11 (1), Γεωργαλής, Καπνάς 11 (1), Μάντσος 22 (1), Παπουλίδης 2, Λέφας 2, Γκεκόπουλος 2, Γιαννουζάκος 8 (1)

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments