....

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ (PHOTOS)

ΤΑ «ΚΟΚΚΑΛΑ» ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

 

Η ενθουσιώδης υποδοχή της παράστασης της Νεανικής Σκηνής από τους θεατές, τα ένθερμα εγκωμιαστικά τους σχόλια και η έκφραση της επιθυμίας να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους θεατές να απολαύσουν την πραγματικά δημιουργική και εμπνευσμένη δουλειά των  συντελεστών και πάνω από όλα των παιδιών που πρωταγωνιστούν, οδήγησε στον προγραμματισμό μίας επιπλέον παράστασης.

Το θεατρόφιλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τους πρωταγωνιστές του έργου «Κόκκαλα» να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους επί σκηνής την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 9 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας.

«Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Θεατρικό Εργαστήρι»

 

18 Δεκεμβρίου 1892 Imperial Mariinsky Theatre Αγίας Πετρούπολης: Πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου μπαλέτου που έγραψε ο Pyotr Tchaikovsky βασισμένο στη διασκευή που έκανε ο Αλέξανδρος Δουμάς στο παραμύθι του Ernst Theodor Amadeus Hoffmann «Ο Καρυοθραύστης και ο βασιλιάς των ποντικιών» το οποίο αναφέρεται σε ένα παιδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

18 Δεκεμβρίου 2016 Αίθουσα εκδηλώσεων Π.Ε. Πέλλας : Χοροθέατρο βασισμένο στο ίδιο έργο από το εφηβικό τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου με την καθοδήγηση της Ηρώς Γεωργίου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.

Φορώντας τη γιορτινή του διάθεση, το Θεατρικό Εργαστήρι επιστρατεύει τους ήρωες των Χριστουγέννων με σκοπό να διασκεδάσει αλλά και να μεταφέρει μηνύματα αγάπης και φιλίας, στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 6 μμ

 

«Συνάντηση με τον Διοικητή της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού»

 

Θερμής υποδοχής έτυχε η Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κα Δέσποινα Οτουντζίδου από το Διοικητή της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο κο Γλυμή Δημήτριο την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Ο κος Γλυμής αποδέχτηκε με ευχαρίστηση το αίτημα του Δ.Σ. του συλλόγου για συνάντηση γνωριμίας η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, και κατά την οποία υπήρξε μια φιλική και εποικοδομητική συζήτηση. Αμφότεροι έδωσαν υπόσχεση αλληλοϋποστήριξης και συνεργασίας μεταξύ Στρατού και Εδεσσαϊκού Θεάτρου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή 18 Δεκέμβρη στην αίθουσα της Π.Ε. Πέλλας όπου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου καθώς τόσο ο κος Γλύμης όσο και το στρατιωτικό-πολιτικό προσωπικό της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού μετά των οικογενειών τους, κλήθηκαν επίσημα να τιμήσουν με την παρουσία τους την εορταστική εκδήλωση.

 

 «Δυναμικό παρόν του Εδεσσαϊκού Θεάτρου»

 

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο δηλώνει δυναμικό παρόν στηρίζοντας τις δράσεις άλλων συλλόγων και φορέων. Μέλη του Δ.Σ. εκπροσώπησαν το  Εδεσσαϊκό Θέατρο καθώς παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις του συλλόγου «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας» που πραγματοποιήθηκαν στο Παρθεναγωγείο (27/11-τιμητική εκδήλωση για την πολυετή προσφορά του Γιάννη Παπαλαζάρου στην τοπική ιστοριογραφία και 7/12-παρουσίαση των ποιητικών συλλογών «Rubrica» και «EGO» του Ευάγγελου Τρυψιάνη), στην εκδήλωση του συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Εθελοντισμού (5/12-Αίθουσα Π.Ε. Πέλλας) καθώς και στα εγκαίνια της έκθεσης κοσμήματος και κατασκευών του συλλόγου Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής» (10/12-Παρθεναγωγείο).

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο στα πλαίσια του κοινωνικού του προφίλ, στήριξε το Παραγωγικό Εργαστήρι Ατόμων με Αναπηρία «Περίτεχνο» με την αγορά χειροποίητων δημιουργιών ενώ παραχώρησε το εντευκτήριο του συλλόγου για τις πρόβες του δρώμενου που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση του Κ.Δ.Α.Π. με Α. «Ορίζοντας»  που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία (3/12- κέντρο καταρρακτών) Παράλληλα παρείχε τεχνική υποστήριξη στην εκδήλωση.

Τεχνική υποστήριξη αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό του Εδεσσαϊκού Θεάτρου συνέβαλαν στην επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Παιδικού σταθμού «Μικρή Πολιτεία» (8/12- Αίθουσα Π.Ε. Πέλλας) καθώς και της παράστασης «Οι συμπεθέρες» της νεοσύστατης Θεατρικής ομάδας «Πελλαία Μούσα» Γιαννιτσών (9/12- Αίθουσα Π.Ε. Πέλλας).

Τέλος, μέλη του Δ.Σ. ταξίδεψαν στη γειτονική Αριδαία όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Απρόσμενος επισκέπτης» στηρίζοντας με την παρουσία τους την προσπάθεια των αγαπητών φίλων και συναδέλφων ερασιτεχνών ηθοποιών του συλλόγου «Ερωτέχνες Αλμωπίας» (9/12-Ξενιτείδιο)

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments