....

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΈΔΕΣΣΑΣ

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Έδεσσας Γώργος Δαλκαλίτσης για προσωπικούς λόγους.

Εμείς επικοινωνήσαμε με το ίδιο και μας ανέφερε ότι η παραίτησή του έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους και λόγους φόρτου εργασίας  στην θέση που κατείχε ως Γενικού Γραμματέα του Δήμου  Έδεσσας,

Τα τελευταία post που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριαμό στο Facebook είναι τα παρακάτω  :

2018_06_01_205827

2018_06_01_002644 2018_06_01_002633

Σύμφωνα με την έρευνά μας για το θέμα της παραίτησης αυτά που διαπιστώσαμε είναι και αυτά  παρακάτω :

Μπορεί για κάποιους να μην ήταν κεραυνός εν αιθρία.. για κάποιους όμως ήταν. άλλη μια παραίτηση στελέχους (μετά την ανεξαρτητοποίηση δημοτικών συμβούλων) έγινε στον Δήμο Έδεσσας αυτήν την φορά του Γενικού Γραμματέα. Ο Γενικός Γραμματέας είναι πολιτικό πρόσωπο, με την έννοια ότι είναι επιλογή του εκάστοτε Δημάρχου. Σ΄αυτήν την περίπτωση η επιλογή ήταν από τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Γ.Μουράτογλου και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά. Βέβαια πρόσφατα είχαμε τις εσωκομματικές εκλογές στην Νέα Δημοκρατία και λένε πως ο Δήμαρχος δεν στήριξε τον Γενικό Γραμματέα που ήταν υποψήφιος για την ΝΟΔΕ.

Οι σχέσεις των δυο ανδρών βρέθηκαν πολλά φορές σε τεντωμένο σχοινί αλλά απ΄ότι φαίνεται οι εσωκομματικές εκλογές ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε.

Στέλνει μήνυμα σε κάποιους με την αποδοχή της παραίτησης αυτής ο Δήμαρχος;

Και ποιο είναι το πρόσωπο που θα κάτσει στην καυτή καρέκλα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου;

Και λέμε καυτή γιατί ουσιαστικά μια τέτοια θέση αποτελεί κάτι σαν σάκο του μποξ μεταξύ των δημοτών με τον Δήμαρχο, εισπράττει δηλαδή ένας Γενικός Γραμματέας όλα τα παράπονα, είναι «τα αυτιά» και τα «μάτια» του Δημάρχου.

Για να δούμε αν η θέση καλυφθεί από άνδρα ή γυναίκα (;) ή μείνει κενή, έναν χρόνο περίπου πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments