....

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ [VIDEO]

 

«Η Ελληνική Πολιτεία είναι αυτή που αποφασίζει ποια γλώσσα διδάσκεται στα σχολεία… ζούμε στην εποχή των fakenews…» δηλώνει μεταξύ των άλλων ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ.Παπαδημούλης, σε ερώτηση μας σχετικά με το αν θα διδαχθεί «μακεδονική» γλώσσα στην Ελλάδα.

Διανύοντας την δεύτερη θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Δ.Παπαδημούλης βρέθηκε στην Έδεσσα, στο πλαίσιο διημερίδας που διοργάνωσε η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε για την αυτοδιοίκηση και για πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Στην κάμερα μας μιλάει για το εμπάργκο που έχει επιβάλει η Ρωσία στα ελληνικά προϊόντα, θέμα για το οποίο γίνεται προσπάθεια να λυθεί, αφού πρέπει να είναι καλές οι σχέσεις μας με την Ρωσία. Ακόμη γίνονται προσπάθειες ανοίγματος των αγροτικών μας προϊόντων προς την Κίνα, με τις κινήσεις που κάνει η ελληνική κυβέρνηση. Ακόμη σε ότι αφορά τις εκλογές ο κ.Παπαδημούλης είπε ότι η διαφορά μειώνεται και ότι οι προσεχείς εκλογές θα είναι «ντέρμπυ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ».

Επίμονες ερωτήσεις μας σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών, όπου ο κ.Παπαδημούλης με τις απαντήσεις του βάζει τα πράγματα στην θέση τους, αφού πολλά παραμύθια κυκλοφορούν…

Χείμαρος και εξαιρετικός συνομιλητής μας ο κ.Παπαδημούλης.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments