....

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΠΕΛΛΑΣ

IMG_6102

Πενήντα ποδήλατα παραδόθηκαν στο Δήμο Αλμωπίας και συγκεκριμένα στον Αρχάγγελο, στο πλαίσιο της πιλοτικής δράσης «Το ποδήλατο στη ζωή μας» του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 24 Ιουλίου, το βράδυ, στο δημοτικό αμφιθέατρο του χωριού. Η παράδοση έγινε  από τον Υφυπουργό Υγείας κ. Χρήστο Αηδόνη και τον Ειδικό Γραμματέα Διατροφής και Άθλησης κ. Κώστα Παταβούκα (πρώην μπασκετμπολίστας). Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση –που έγινε στο πλαίσιο της Γιορτής Κερασιών- παραβρέθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Θεοδώρα Τζάκρη και Βασίλης Γιουματζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Έδεσσας κ. Βασίλης Δαβόρας, δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος που γέμισε το αμφιθέατρο. Τα ποδήλατα αγοράστηκαν από το Υπουργείο και παραχωρήθηκαν στο Δήμο Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος κ. Δημ. Πασόης, στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην πιλοτική εφαρμογή του Υπουργείου και στα οφέλη του ποδηλάτου και παράλληλα συνεχάρη το Τοπικό Συμβούλιο Αρχαγγέλου για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Σε δηλώσεις του ο Υφ. Υγείας κ. Χρ. Αηδόνης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι με αυτή τη δράση αποδεικνύεται ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα αλλά και η ακριτική περιφέρεια.

Ο Δήμαρχος κ. Πασόης με τις δηλώσεις του ευχαριστεί το υπουργείο για τη δράση αυτή.

Ο κ. Β. Γιουματζίδης αναφέρθηκε παράλληλα και στη Γιορτή Κερασιών.

Ο κ. Κ. Παταβούκας σημείωσε πως «με τη δράση αυτή γκρεμίζουμε τα στερεότυπα, δίνουμε διέξοδο στους νέους και προτείνουμε έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης». «Προσπαθούμε να εισάγουμε την έννοια της άθλησης για όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Και η κ. Θ. Τζάκρη αναφέρθηκε στη σημαντική αυτή δράση του Υπουργείου Υγείας.


Ακολουθούν 4 βίντεο από την εκδήλωση.

{flv}podilata_arxaggelos{/flv}

{flv}podilata_arxaggelos02{/flv}

{flv}podilata_arxaggelos03{/flv}

{flv}podilata_arxaggelos04{/flv}

Σχόλια - Facebook Comments