....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΞΥΠΝΟ» ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΔΙΠΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

«Συναγερμός» έχει ξεσπάσει στις αρχές των ΗΠΑ από την κυκλοφορία ενός όπλου που διπλώνει και μοιάζει με κινητό τηλέφωνο.

 

Το όπλο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρία Ideal Conceal, σύμφωνα με την Mirror. Είναι ένα δίκαννο πιστόλι που η λαβή του μαζεύει. Όταν είναι κλειστό, η σκανδάλη κρύβεται εντελώς και δείχνει σαν ένα iphone μέσα σε θήκη.

Περισσότερες από 12.000 παραγγελίες έχουν ήδη γίνει και το πιστόλι αξίζει 395 δολάρια, κάνοντας το φθηνότερο από το ίδιο το κινητό.

Οι αρχές είναι σε επαγρύπνηση για την έλευση του «έξυπνου» όπλου και την πιθανότητα λαθραίας μεταφοράς του από τις ΗΠΑ. Το πιστόλι είναι νόμιμο όταν μεταφέρεται κρυμμένο από άτομα που έχουν άδεια οπλοφορίας, σε ορισμένες πολιτείες.

«Με το πιστόλι της Ideal Conceal μπορείς να τραβήξεις γρήγορα και να σταματήσεις αποτελεσματικά και άμεσα την απειλή», γράφει η εταιρία στην περιγραφή του προϊόντος.

gun

(Ideal Conceal)

 

«Τα κινητά τηλέφωνα είναι παντού», αναφέρει ακόμη. «Έτσι το νέο σου πιστόλι θα ενταχθεί εύκολα στο περιβάλλον. Όταν είναι κλειστό δεν θα είναι δυνατός ο εντοπισμός του καθώς κρύβεται σε κοινή θέα».

Ο επικεφαλής της Ideal Conceal, αποκάλυψε πως η ιδέα του όπλου «χαμαιλέοντα» του ήρθε όταν ένα παιδί τρόμαξε βλέποντας ένα όπλο σε εστιατόριο.

gun1

(Ideal Conceal)

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments