....

ΌΣΚΑΡ ΠΟΡΝΟ: ΌΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ – ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ [PICS]

 

 

Εκατοντάδες φαν του ερωτικού κινηματογράφου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό κλειστό γήπεδο Φαλήρου για να απολαύσουν τα International erotic awards δηλαδή τα… όσκαρ πορνό.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο γνωστός παραγωγός της εταιρείας Σιρίνα, Δημήτρης Σειρηνάκης συγκέντρωσε διάσημες πορνοστάρ για να τους απονείμει βραβεία για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουν και για την απόλαυση που προσφέρουν στο φιλοθεάμον κοινό με τις ταινίες τους.

Δεκάδες ελαφρώς ενδεδυμένες κυρίες κέρδισαν βραβεία και τίτλους που κυμαίνονταν από το βραβείο «καλύτερης πίσω πόρτας» μέχρι «καλύτερη ερωτική σκηνή κορίτσι με κορίτσι».

Οι φανς του ερωτικού κινηματογράφου οι οποίοι πλήρωσαν από 25 έως και 100 ευρώ το άτομο, ανάλογα τη θέση που είχαν κλείσει για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Παρά τον φθινοπωρινό καιρό, με την ψιλή βροχή και το αεράκι, η ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό κλειστό γήπεδο του Φαλήρου ήταν αρκετά καυτή. Σε αυτό βοήθησαν ιδιαίτερα οι πορνοστάρς που έφτασαν στο χώρο ντυμένες με καυτά μίνι και ανοιχτά στο πλούσιο μπούστο τους φορέματα προκαλώντας … εγκεφαλικά.

Από τις πιο δυνατές παρουσίες η δική μας Μαρία Αλεξάνδρου, αλλά και η Αμίρα Αντάρα και Τόρι Μπλακ. Η πρώτη κέρδισε το βραβείο καλύτερης ελληνίδας ηθοποιού ενώ η Αμίρα καλύτερης ευρωπαίας ηθοποιού. Όσο για την Τόρι Μπλακ εκείνη κέρδισε το όσκαρ καλύτερης Αμερικανίδας πορνοστάρ.

Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνίδα σταρ βραβεύτηκε η Βούλα Βαβάτση, ενώ ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος Έλληνας ηθοποιός ο Απολλώνιος.

Μεταξύ των όσκαρ που δόθηκαν ο Ζαφείρης κέρδισε το καλύτερο βραβείο Έλληνα ηθοποιού, ενώ το όσκαρ καλύτερου επιβήτορα πήγε στα χέρια του DimitrisXXX. Επίσης υπήρξε βραβείο καλύτερου κωμικού, με μοναδική υποψηφιότητα εκείνη του Ντίνου, του «Γιατρού».

Την παράσταση έκλεψε το βραβείο «καλύτερης πίσω πόρτας» που κέρδισε η Ελληνίδα Έλλη Παυλίδη, ενώ για το καλύτερο λεσβιακό το όσκαρ δόθηκε στην Κάρλα Κοξ. Την παράσταση έκλεψε και η Ρόζα η οποία κέρδισε το όσκαρ καλύτερης πεολειχίας.

Για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο της πορνοβιομηχανίας το βραβείο δόθηκε στον πασίγνωστο ηθοποιό και πλέον παραγωγό και σκηνοθέτη Ρόκο Σιφρέντι ο οποίος μάλιστα ευχαρίστησε τη σύζυγό του Ρόζα για την υποστήριξη ενώ δεν παρέλειψε να επιβραβεύσει τον Δημήτρη Σειρηνάκη για την προσφορά του στην παγκόσμια βιομηχανία πορνό αλλά και για το γεγονός πως βοήθησε ώστε στην Ελλάδα να σπάσει ένα ταμπού αυτό της τσόντας!

Η τελετή των όσκαρ πορνό κράτησαν περίπου δυόμιση ώρες και στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε πάρτυ με djs.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Ρόκο Σιφρέντι μιλώντας στο protothema.gr είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να γυρίσω κάποια ταινία εδώ με Ελληνίδες πρωταγωνίστριες αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Πιστεύω ότι η προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι πολύ σημαντική για το χώρο μας και εύχομαι τα σημερινά βραβεία να γίνουν θεσμός. Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα με πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ ερωτικούς».

Αξιοσημείωτο είναι πως στην εκδήλωση δεν ήρθε η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία είχε λάβει πρόσκληση και με την ταινία της οποία η εταιρεία του κ. Σειρηνάκη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, ενώ απούσα ήταν και η Μαριάννα Ντούβλη η οποία δεν μπόρεσε να έρθει για οικογενειακούς λόγους.

Φιλοδοξία του διοργανωτή, είναι να γίνει η συγκεκριμένη βραδιά θεσμός στην Ελλάδα, γι’ αυτό και επενδύει σ’ αυτόν σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Ο κ. Σειρηνάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των πρώτων διεθνών βραβείων πορνό στην χώρα μας.

Tags :

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments