....

ΌΠΛΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ 23ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Στο σπίτι της 23χρονης βρέθηκαν, έπίσης, δύο γεμιστήρες και 100 φυσίγγια των 9 mm

Δυο άτομα συνελήφθησαν, ένας άνδρας και μια γυναίκα 26 και 23 ετών για την επίθεση χθες στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστοί στον αντεξουσιαστικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία της 23χρονης Ελληνίδας, η οποία συνελήφθη, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:


- πιστόλι μάρκας GLOCK,
- Δύο γεμιστήρες,

- 100 φυσίγγια των 9 mm,
- αλεξίσφαιρο γιλέκο,
- θήκη όπλου χειρός και
- Τρεις αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Οι δυο συλληφθέντες, που εντοπίστηκαν να κινούνται με μηχανή στην περιοχή των Εξαρχείων, προσήχθησαν χθες στην κρατική ασφάλεια.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν σφυριά και μπογιές.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες φθορές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απείθεια. Επιπροσθέτως αντιμετωπίζουν και την κατηγορία της ληστείας, καθώς κατά την εισβολή τους στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, άρπαξαν από τον φύλακα το τσαντάκι του που περιείχε προσωπικά αντικείμενα, καθώς νόμιζαν ότι ήταν αστυνομικός που κουβαλούσε πάνω του όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη είναι πρόσωπο γνωστό στην Κρατική Ασφάλεια καθώς έχει συλληφθεί και προσαχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Οι ίδιες πηγές λένε ότι φέρεται να ανήκει σε μια ομάδα σκληρού αντιεξουσιαστή, ο οποίος θεωρείται φίλος του Νίκου Μαζιώτη και έχει παραστεί πολλές φορές ως μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκες του αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα.

«Η κοπέλα είναι γνωστή και φέρεται να κινείται σε μια παλιά ομάδα αναρχικών, που ξεπερνά τα όρια των "μπαχαλάκηδων" και του ακτιβισμού», λέει στο protothema.gr πηγή της Κατεχάκη και προσθέτει: «σε ότι έχει να κάνει με το νεαρό δεν έχει συλληφθεί στο παρελθόν, εντούτοις έχει μπει αρκετές φορές στο στόχαστρο λόγω των επαφών του».

Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments