....

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ (PHOTOS)

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας συμμετείχε στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, που πραγματοποιήθηκαν κατά το μήνα Φεβρουάριο 2017 στις χώρες Βουλγαρία,  Ρουμανία και Σερβία. Στόχος της η προβολή και η διαφήμιση της Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας.

Οι εκπρόσωποι  της Ομοσπονδίας φιλοξενήθηκαν στην Σόφια και στο Βουκουρέστι στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στο Βελιγράδι στο περίπτερο του ΕΟΤ στο σταντ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συμμετοχή  μας σε αυτές τις εκθέσεις αποτελεί ένδειξη σεβασμού  και εκτίμησης προς τις τουριστικές αγορές των Βαλκάνιων χωρών, οι οποίες μας επισκέπτονται και μας στηρίζουν κάθε χρόνο.

Η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι ότι Ελλάδα αποτελεί μια χώρα η οποία εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά, ελπίζοντας το υπάρχον κλίμα να παραμείνει, χωρίς απρόοπτα, μέχρι την έναρξη και τη λήξη της νέας καλοκαιρινής σεζόν. Το θετικό κλίμα μας δίνει την πεποίθηση ότι το καλοκαίρι που έρχεται η περιοχή θα προσελκύσει μεγάλο αριθμός  τουριστών από τις γείτονες χώρες.

Στις εκθέσεις μοιράστηκε έντυπο υλικό, το οποίο έγινε ανάρπαστο, υλικό που διαφήμιζε τους νομούς μας,  οι οποίοι είναι πλούσιοι σε φυσικές ομορφιές και αξιοθέατα που προσελκύουν τον επισκέπτη. Η περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί να αποτελέσει για πολλούς επισκέπτες τη βάση των διακοπών τους, συνδυάζοντας ταυτόχρονα  και σύντομες αποδράσεις και σε άλλους προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη αλλά και κοντινά νησιά.

Αναλυτικά οι συμμέτοχες ήταν στις 15-17/02/2017 στη Σόφια / Βουλγαρίας, όπου εκπροσώπησε την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας- Ημαθίας -Πέλλας  το μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας,  κ. Αγάκος Βασίλης και ο κ. Αγάκος Απόστολος.

Στις 16-19/02/2017 στο Βουκουρέστι / Ρουμανίας, όπου εκεί την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας εκπροσώπησε ο πρόεδρος της, κ.  Γρηγόρης Βεΐδαμενίδης.

Στις 23-26/02/2017 στο Βελιγράδι στη Σερβία όπου την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων εκπροσώπησε ο γραμματέας της Ομοσπονδίας, κ. Μιχάλης Γκαράς και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Χαρίσης.


3/3/17

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments