....

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 11ΟΥ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε τo Σάββατο 16 Ιουνίου για 11η συνεχή χρονιά το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).

 

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν 11 ομάδες με 145 αθλητές. Πρώτη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Drink (H2O) Team», και Δεύτερη η ομάδα «Rock 84». Τον διαγωνισμό 3 πόντων κέρδισε ο Τάσος Καφετζής. Το Βραβείο Ήθους για την καλύτερη αθλητική συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά απονεμήθηκε στην ομάδα «Κλειστός Μυλότοπος». Πολυτιμότερος παίκτης μετά από ψηφοφορία του κοινού αναδείχτηκε ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Απονεμήθηκαν τέλος Τιμητικά Μετάλλια στα παιδιά του εκλιπόντος Θεόφιλου Τζούλη και στους συγγενείς του επίσης εκλιπόντος Τριαντάφυλλου Λυτρίδη για τη συμμετοχή τους όλα τα προηγούμενα χρόνια στο Αντικαπνιστικό Τουρνουά.

 

Τις απονομές πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δ. Μπίνος και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΥΖΗΝ» του Δ. Έδεσσας και μέλος του Δ.Σ του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα», κ. Δ. Γιώγας.

 

Κατά την διάρκεια του Τουρνουά έλαβε χώρα και η δράση: «Χάρισε ένα βιβλίο». Στόχος της δράσης ήταν η δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Τα έξοδα για την αγορά βιβλιοθηκών συγκεντρώθηκαν και από τις 11 ομάδες που συμμετείχαν στο   Τουρνουά. Την δράση υποστήριξε η Ομάδα Γονέων με την επωνυμία «Γονείς με Όραμα».

 

Ευχαριστίες: Στην Ειρήνη Τουφεξή ιδιοκτήτρια του «ΤΥΤΩ» για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, στην Καλλιόπη Δράμαλη και τις μαθήτριες της σχολής της για τις χορευτικές επιδείξεις, τον Γ. Πιπλικάτση για τη Δωρεάν παραχώρηση ηχητικής εγκατάστασης και τέλος σε όλους όσοι συμμετείχαν και όσοι βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του Τουρνουά και φυσικά  στο κοινό – μικρούς και μεγάλους - που παρακολούθησαν τους αγώνες. 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments