....

ΟΙ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ (VIDEO)

 

 

Δείτε το βίντεο: Στρατιωτικού τύπου η επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ ..

Μια ομάδα κρανοφόρων αρχικά σπάει τζάμια και πόρτες - Όταν τελειώνουν την καταστροφική τους δράση και αποχωρούν, μια δεύτερη παρατεταγμένη ομάδα στο πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου πετάει τα μπουκάλια με τις μπογιές
Με... στρατιωτική οργάνωση χτύπησε ο Ρουβίκωνας στο Συμβούλιο της Επικρατείας το απόγευμα της Δευτέρας, όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε η αναρχική συλλογικότητα.

Στο βίντεο εμφανίζονται δεκάδες κρανοφόροι να βγαίνουν από ένα στενό στο πλάι του κτηρίου της οδού Πανεπιστημίου, να ανεβαίνουν τα σκαλία και με βαριοπούλες στα χέρια να σπάνε παράθυρα και την τζαμαρία της κεντρικής πόρτας.

Στη συνέχεια φαίνονται να απευθύνονται στον μοναδικό αστυνομικό που φρουρούσε το κτήριο και να συνεχίζουν την καταστροφική τους δράση. Όταν η ομάδα που είχε επιφοριστεί με τα σπασίματα, απομακρύνεται από το κτήριο, δράση αναλαμβάνει μια δεύτερη ομάδα ατόμων που είναι παρεταγμένη στο πεζοδρόμιο μπροστά στο κτήριο του ΣτΕ κρατώντας μπουκάλια με μπογιές.

Έτσι όταν οι ροπαλοφόροι του Ρουβίκωνα τελειώνουν το καταστροφικό τους έργο, η δεύτερη ομάδα απόλυτα συντεταγμένα πετάει τα μπουκάλια με τις μπογιές και βάφει μαύρη την πρόσοψη του κτηρίου.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments