....

ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΣΑΝΙ ΛΟΥΚ

Ισραηλινοί στρατιώτες φέρονται να εξουδετέρωσαν τον εξτρεμιστή της Χαμάς που έφτυσε και έσερνε το γυμνό σώμα της 23χρονης Σάνι Λουκ στη Γάζα, υποστηρίζει ένας ραβίνος επικαλούμενος την οικογένειά της.

Η ισραηλινής καταγωγής Γερμανίδα υπήκοος Σάνι Λουκ, καλλιτέχνις τατουάζ, απήχθη από το μουσικό φεστιβάλ κοντά στο κιμπούτς Ουρίμ, στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου. Η μητέρα της, Ρικάρντα, φέρεται να είπε στον ραβίνο Shmuley Boteach ότι ο τρομοκράτης που "έδειχνε" το σώμα της στη Γάζα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού ουρλιάζοντας "Αλλάχου Άκμπαρ" σκοτώθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις.

"Χθες η Ρικάρντα Λουκ μάς αποκάλυψε -το είπε με τόση ηρεμία και αξιοπρέπεια- ότι οι IDF σκότωσαν το τέρας, στόχευσαν και εξουδετέρωσαν το άγριο κτήνος της Χαμάς, που είχε τα πόδια του πάνω από το γυμνό πτώμα της ουρλιάζοντας "Αλλάχου Άκμπαρ” καθώς περιέφερε το σώμα της στην πόλη της Γάζας", έγραψε στην πλατφόρμα "Χ" ο ραβίνος. "Αυτός σαπίζει τώρα στην Κόλαση, εκεί όπου ανήκει. Κι αυτή θα είναι η μοίρα όλων των τεράτων της Χαμάς. Ευχαριστώ IDF", πρόσθεσε.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments