....

ΟΑΣΘ: ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στους δρόμους και πάλι από αύριο τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη καθώς οι  εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, αποφάσισαν αναστολή της επίσχεσης εργασίας σε έκτακτη γενική συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. 

Από τις 5 το πρωί της Πέμπτης και ύστερα από 12 ημέρες απεργίας, οι οδηγοί «πιάνουν» τιμόνι, όπως επεσήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

«Βρέθηκε ο τρόπος να μας βάλουν τη μισθοδοσία του μήνα Ιουλίου στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και αν και μας οφείλουν ακόμα Αύγουστο και Σεπτέμβριο, εμείς σε ένδειξη καλής θέλησης βγάζουμε τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης», υπογράμμισε ο ίδιος.

Τόνισε, ωστόσο, ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα», με τους εργαζομένους στον ΟΑΣΘ να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στις εξελίξεις που αφορούν τον οργανισμό συνολικά. Προειδοποίησε επίσης ότι αν κριθεί σκόπιμο, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν και πάλι σε κινητοποιήσεις.

Μεταξύ άλλων, διερωτήθηκε γιατί ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, δεν προχωρούσε στην κίνηση που έκανε σήμερα Τετάρτη, βάζοντας τα λεφτά σε «ασφαλή» λογαριασμό του ΟΑΣΘ και επανέλαβε: «Πρέπει να σταματήσει τα ψέματα και επιτέλους να μας πει ευθέως αυτό που έχει στο μυαλό του για τη λειτουργία του οργανισμού».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments