....

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ


Μετά την “συγνώμη” στον Κατρούγκαλο από το Βήμα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά και από τον Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο

«Αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να επιδείξει την απαιτούμενη ευθιξία και να ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις « χυδαιότητες» κατά Κατρούγκαλου

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Με σημερινό του δημοσίευμα, το «Βήμα της Κυριακής» εκφράζει τη λύπη του απέναντι στον υπουργό Γ. Κατρούγκαλο για τις ψευδείς κατηγορίες εναντίον του που είχαν προκαλέσει και αγωγή εναντίον της εφημερίδας. Από τον Μάρτιο του 2015, οι αθλιότητες εναντίον του Γ. Κατρούγκαλου χρησιμοποιήθηκαν για να σπιλώσουν το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, είχε το θράσος τον Οκτώβριο του 2016 να αναπαράγει εκ νέου τις χυδαιότητες αυτές, παρόλο που είχαν ήδη ανακληθεί ως «ανακριβείς» και «αναληθείς» από τους εμπνευστές τους. Αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να επιδείξει την απαιτούμενη ευθιξία και να ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης.

Πηγή: left.gr

«Ενόψει της εκδίκασης της σχετικής αγωγής μου την προσεχή Πέμπτη, η εφημερίδα “Το Βήμα” δημοσίευσε σήμερα αναλυτική και πλήρη ανασκευή του από 22/3/2015 δημοσιεύματός της σχετικά με την υποτιθέμενη ασυμβίβαστη με το υπουργικό αξίωμα δικηγορική μου δραστηριότητα. Η εφημερίδα “εκφράζει τη λύπη της” για τις ανακρίβειες και αναλήθειες του ρεπορτάζ της», αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Το Βήμα» σε σημερινό δημοσιεύμα του, με τίτλο «Η αλήθεια για την υπόθεση Κατρούγκαλου», αναφέρει πως «αποκαθιστά» τα πράγματα και «σε σχέση με τα όσα είχαν γραφτεί στο ρεπορτάζ της στις 22.3.2015 για την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Κατρούγκαλου, διευκρινίζει ότι, «όπως εκ των υστέρων διαπιστώσαμε, τα περί δήθεν προμήθειάς του για τον διορισμό απολυμένων ή τεθέντων σε διαθεσιμότητα υπαλλήλων και οι συναφείς τίτλοι που συνόδευαν το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα».

Ο κ. Κατρούγκαλος υπογραμμίζει ότι «το ρεπορτάζ αυτό είχε αποτελέσει το έναυσμα για μια λυσσώδη συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος μου, στην οποία συμμετείχαν επί βδομάδες όλα τα συστημικά ΜΜΕ», και προσθέτει:

«Ήταν η πρώτη από μία σειρά ανάλογες απόπειρες δολοφονίας χαρακτήρων κατά μελών της κυβέρνησής μας, όλες αβάσιμες και όλες με προφανή πολιτική εκπόρευση. Για όποιον αμφιβάλλει για την πολιτική κάλυψη και εκπόρευση, αρκεί να αναφέρω ότι δύο αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας αναμάσησαν στην Ολομέλεια της Βουλής τις συκοφαντίες αυτές. Μάλιστα, ο σημερινός πρόεδρός της επέμεινε δύο φορές σε αυτές, εν γνώσει του ότι είχαν ήδη ανακληθεί ως ‘αναλήθειες και ανακρίβειες’ από αυτούς που τις είχαν αναπαράγει».

Ο κ. Κατρούγκαλος επισημαίνει καταληκτικά πως «σε πείσμα του γκεμπελικού δόγματος ότι “πες πες κάτι πάντα θα μείνει”, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Πηγή: left.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments