....

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΡΜΑΣ "ΕΚΛΕΨΕ" ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2017 (3 VIDEO & PHOTOS)

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Όρμας μετά από πρόταση

του Δημάρχου της Οχρίδας προς εμάς να επιλέξουμε ένα χορευτικό συγκρότημα από την περιοχή μας προτάθηκαν τρία χορευτικά γκρούπ του νομού μας, και τελικά επιλέχθηκε από τους διοργανωτές του 3ήμερου Βαλκανικού Φεστιβάλ στην Οχρίδα το Χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Όρμας.

Το χορευτικό  «έκλεψε» την παράσταση στο Βαλκανικό Φεστιβάλ 2017 της Οχρίδας. Στο φεστιβάλ  συμμετείχαν  χορευτικά από τα Βαλκάνια, όλη την Ευρώπη αλλά και από όλο τον κόσμο, ο Σύλλογος της Όρμας  ήταν το μοναδικό από την Ελλάδα όπου και παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της Μακεδονίας.

Πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης του φεστιβάλ, ο Σύλλογος επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ όπου και θα το δείτε στο 1ο μας βίντεο παρακάτω.

Την ίδια ημέρα το βράδυ ξεκινώντας ο Σύλλογος για τον χώρο της πέρασε  μέσα από τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Οχρίδας χορεύοντας, μαζί με άλλα χορευτικά συνοδευόμενα με τις ορχήστρες τους όπου και σε διάφορα σημεία πραγματοποιούνταν στάσεις όπου και χόρευαν. Στο τέλος της παρουσιάσης των χορών ο Σύλλογος εκ μέρους της Προέδρου έδωσε στον Δήμαρχο της Οχρίδας ένα καλάδι γεμάτο με παραδοσιακά προϊόντα  της Αλμωπίας. Οπως θα δείτε και στο παρακάτω 2ο βίντεό μας.

Μετά το πέρας της παρουσίασης του χορευτικού παρατέθηκε δείπνο σε ρεστοράν της πόλης όπου με την ορχήστρα τους διασκέδασαν μαζί με ένα χορευτικό γκρούπ από την Βουλγαρία.  

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμαρχο και όλους τους διοργανωτές για την άριστη και θερμή φιλοξενία.

Να αναφέρουμε ότι  για τον Χορευτικό Σύλλογο Γυναικών Όρμας ήταν η πρώτη του εμφάνιση σε ξένη χώρα.

 

 


 
 
 




 
 
 
 





 



 
 



 

 

 

 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments