....

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 105Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

 

 

Στις εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης των Γιαννιτσών συμμετείχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, αλλά και στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Γιαννιτσών, συνοδευόμενος από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Μαρία Καράμπελα και Βασίλη Βασιλειάδη.

Μετά το τέλος της παρέλασης για τα Ελευθέρια των Γιαννιτσών, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Γιορτάζουμε σήμερα τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση των Γιαννιτσών, που άνοιξε το δρόμο για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους συνέβαλαν στην απελευθέρωση της μακεδονικής πόλης, σε όσους έδωσαν το αίμα τους και τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι όλοι εμείς. Οφείλουμε να τιμούμε τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας, αλλά ταυτόχρονα να διασφαλίζουμε με το έργο μας την ευημερία και την ασφάλεια των πολιτών. Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουμε το έργο μας στα Γιαννιτσά και σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, πάντα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την παραγωγή νέου εισοδήματος για την περιοχή. Αυτός είναι ο ρόλος μας κι αυτό είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε και τα επόμενα χρόνια».

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments