....

Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;

Αυτό που τις τελευταίες ημέρες... ψιθυριζόταν, φαίνεται πως τελικά θα πραγματοποιηθεί. Όλα δείχνουν πως την Πέμπτη ο Σταύρος Κοντονής θα ανακοινώσει την αναβολή της πρεμιέρας της Superleague.

Η απίστευτη κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ, η αδιαλλαξία της Ομοσπονδίας στο θέμα της παρέμβασής της στα πειθαρχικά όργανα και σ’ εκείνο του καταρτισμού των πινάκων διαιτησίας, αλλά και η... πρόθεση Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα υπό αυτές τις συνθήκες, οδηγούν στη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο υφυπουργός αθλητισμού το... πήρε απόφαση και θα προχωρήσει σε αυτό που εδώ και τόσες ημέρες “ψιθυριζόταν”. Θα ανακοινώσει την Πέμπτη την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρεται, για την απόφαση του αυτή θα επικαλεστεί λόγους ασφαλείας (βάσει του νέου νόμου). Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι η αναβολή θα αφορά και τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει -αν έχει βρεθεί λύση ως τότε- μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, στις αρχές Σεπτέμβρίου.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments