....

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μια που πήξαμε στους διαδικτυακούς κι ασύδοτους είπα να φτιάξω τον "Δεκάλογο του φέισμπουκ".

1. Δεκτά μόνο αληθινά προφίλ. Στην παραμικρή παρασπονδία, διαγραφή και δημόσιο μαστίγωμα, κατακραυγή και λοιπά δυσάρεστα.
2. Δεν πειράζουμε άντρες ή γυναίκες-κατοικίδια (παντρεμένους/ες ή που γενικώς ανήκουν σε άλλο σπίτι και άλλη γεναίκα ή άλλον άντρα). Δεν κάνουμε αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν. Και σπίτια δεν κλείνουμε. Το λέει και μια από τις δέκα εντολές.
3. Δεν χρησιμοποιούμε ψεύτικο προφίλ για να παρακολουθούμε τι κάνει ο άλλος ή η άλλη. Ετσι τόχουμε σίγουρα χαμένο το παλικάρι ή την παλικαροπούλα. Ο έρως θέλει ελευθερία!
4. Δεν βγάζουμε τα σώψυχά μας στον τοίχο του άλλου ή της άλλης. Τα γράφουμε στον δικό μας. Κι αν δεν τον επισκέπτεται κανείς, ας προσέξουμε την ( αντι)κοινωνική μας συμπεριφορά. Το " εμένα γιατί δεν μ αγαπάει κανείς;" το αναλύουμε με τον θεραπευτή μας ή τον εξομολόγο μας.
5. Ο καθένας έχει δικαίωμα να φτιάχνει το εφημεριδάκι του ανάλογα με το κασέ που γουστάρει. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά το βουνό και το λαγκάδι ως φωτογραφία προφίλ δεν είναι και όρος να γίνει αποδεκτό το αίτημα φιλίας σας.
6. Δεν βρίζουμε σε μήνυμα κάποιον γιατί δεν μας αποδέχεται. Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται!
7. Δεν βρίζουμε σε ξένους τοίχους. Για κάθε εμετό που σκοπεύουμε να εκτοξεύσουμε ας μετρήσουμε πρώτα ως το δέκα. Και τον εκτοξεύουμε πάνω μας ή καλύτερα στη μάνα μας γιατί αυτή φταίει για όλα!
8. Άμα θέλουμε να διαφημίσουμε την εταιρία μας δεν στέλνουμε μαζικά μηνύματα και μάλιστα αργά το ξημέρωμα. Ο κόσμος κοιμάται. Κι αν κάνει και τίποτε άλλο τον κόβουμε στη μέση και δεν είναι καιροί για τέτοια με τόσες καταθλίψεις
9. Άμα ψάχνουμε γκόμενο/α ας το κάνουμε πιο διακριτικά. Τα ξέκωλα και οι γραμμωτοί περισσεύουν. Είναι για άλλες σελίδες. Αφήστε μας να βάζουμε και καμιά συνταγή για μαγείρεμα ή τι ωραία πλένουμε το αμάξι μας. Για μια επιβεβαίωση ζούμε όλοι μας!
10. Αυτά είχα να πω και μακριά απ τον τοίχο μου και τη ζωή μου οι κακιασμένοι ανθρώποι.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments