....

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ : ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΣΑ ΤΣΑΪΡ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 1.000.000€.

 

 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ 2018 ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΣΑ ΤΣΑΪΡ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ 75 ΣΤΡ. ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ», ΜΕ 1.000.000€.

 

 

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, με αριθμ. πρωτ 10232/26-1-2018 (συνημμένη), μετά από αίτημα του Δήμου Έδεσσας, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΣΑ ΤΣΑΪΡ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ 75 ΣΤΡ. ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ», προϋπολογισμού 1.000.000.€.

Η ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του προτεινόμενου έργου, επιλύει ένα χρόνιο πρόβλημα της Έδεσσας (για το οποίο υπήρχαν άσφαιρες υποσχέσεις από προηγούμενες Κυβερνήσεις), και συμβάλει στην αναβάθμιση τόσο της περιοχης του Πασά Τσαϊρ, όσο και του Κέντρου της πόλης , μετά την μεταφορά του γηπέδου.

Η Κυβέρνηση έχει σε πρώτη προτεραιότητα την καθημερινότητα των πολιτών παράλληλα με την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και την σκληρή επιτροπεία.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments