....

ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΚΕΔΙ!

Συνεπείς στην προσπάθεια για ανάπτυξη και ευημερία με μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για τα καταστήματα και τους καταναλωτές-πελάτες, πρωτοπορούμε παρέχοντας

το επαναστατικό "Σύστημα Επιστροφής Πελάτη" στα μέλη μας (επιχειρηματίες κλάδου εστίασης) και για τους πελάτες τους το "Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων ΔΩΡΕΑΝ, με την κάρτα EmporikoNet-ΠΑΣΚΕΔΙ.

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ αντιλαμβανόμενος αφενός τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες, αλλά και οι  καταναλωτές στην εστίαση και αφετέρου την αξιοπιστία του "Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων",  συνεργάστηκε με το EmporikoNet προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες με το κύρος του καλύτερου.

 Με την κάρτα EmporikoNet-ΠΑΣΚΕΔΙ, οι μεν επιχειρηματίες μας αποκτούν πρόσβαση σε ένα Πανελλήνιο δίκτυο πελατών-καταναλωτών (άρα αποκτούν νέους πελάτες), οι δε καταναλωτές σε ένα τεράστιο δίκτυο πάσης φύσεως επιχειρήσεων και εξοικονομούν χρήματα από το πουθενά!!

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ μετράει 10 χρόνια ζωής και έχει να δείξει σημαντικό έργο στην μέχρι τώρα πορεία, για τη βελτίωση των επιχειρήσεων.
Στον κατάλογο Μελών πλέον του ΠΑΣΚΕΔΙ, εντάσσονται οι εργαζόμενοι στον κλάδο και (για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα) και  οι καταναλωτές!
Στοχεύουμε στην  πληροφόρηση για τα δικαιώματα και τα οφέλη των καταναλωτών-πελατών, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε την ανάπτυξη και κερδοφορία των επιχειρήσεων, με νέα εργαλεία που συνδέουν τα καταστήματα με τους καταναλωτές-πελάτες, ωφελώντας όλους με Επιστροφές Χρημάτων!

Τώρα οι καταναλωτές προτιμούν τα συμβεβλημένα με το  "Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων"  καταστήματα εστίασης του ΠΑΣΚΕΔΙ. γιατί  απολαμβάνουν πραγματικές επιστροφές σε ΕΥΡΩ, από τις μικρές ή μεγάλες καταναλώσεις τους!

Σημ.  Το Σύστημα Επιστροφής Πελάτη είναι ελεύθερο και το αποκτούν οι επιχειρήσεις μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ, ενώ ΔΕΝ απαιτεί χρήση πιστωτικών ή άλλων τραπεζικών καρτών από τους πελάτες τους.
Οι καταναλωτές – πελάτες, αποκτούν την Κάρτα Επιστροφής Χρημάτων, μέσα από τις επιχειρήσεις, χωρίς κόστος και χωρίς συνδρομές για πάντα!
Ενεργοποιούμε την ανταποδοτικότητα και επιχειρηματική ηθική των καταστημάτων ΠΑΣΚΕΔΙ, υπέρ του καταναλωτή πελάτη!
Περισσότερη πληροφόρηση στον ΠΑΣΚΕΔΙ www.paskedi.gr  και στον Ιστότοπο, www.EmporikoNet.gr

Επομένως γίνετε όλοι Επιχειρηματίες Εστίασης, Εργαζόμενοι Εστίασης, Προμηθευτές Εστίασης και Καταναλωτές-πελάτες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ και αποκτήστε επίσης ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ  την ΄΄Κάρτα επιστροφής χρημάτων΄΄

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments