....

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ Π.ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Δεν τα κατάφερε να μείνει στη ζωή τελικά ο άτυχος 39χρονος παντρεμένος με ένα κοριτσάκι από την Οστράβα Τσεχίας. Απεγκλωβίστηκε μετά από αρκετή ώρα καθώς στο σημείο όπου έπεσε ήταν δύσβατο. Έγινε ταχεία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Έδεσσας και περίπου στις 5 μ.μ. κατέληξε στα τραύματά του παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Να αναφέρουμε ότι ο άτυχος αθλητής μαζί με ομάδα άλλων συναθλητών του είχαν έρθει από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Βεγορίτιδας-Πέλλας με ένα μικρό βάν χωρητικότητας 8 ατόμων για να πετάξουν, με το τραγικό αποτέλεσμα όταν οι υπόλοιποι ανησύχησαν όταν διαπίστωσαν ότι δεν προσγειώθηκε μαζί τους ενημέρωσαν αμέσως τις τοπικές αρχές το Αστυν, Τμήμα της Άρνισσας και την Π.Υ. Έδεσσας και το ΕΚΑΒ  οι οποίες υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν άμεσα έφτασαν στο σημείο τον εντόπισαν μαζί με εθελοντές και τον απεγκλώβισαν.

Εμείς βρεθήκαμε αργά το απόγευμα στο νοσοκομείο συγκεντρώσαμε τα παραπάνω στοιχεία και αυτή την στιγμή ο άτυχος Τσέχος  βρίσκεται στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου της Έδεσσας και γίνονται όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες  για τη μεταφορά της σωρού του στη χώρα του.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments