....

ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ

Προσχεδιασμένο φαίνεται πως το είχαν να κλέψουν τον άνθρωπο που τους είχε στη δούλεψή του για αρκετά χρόνια και να την... "κάνουν", με 10.000 ευρώ στην τσέπη!

Ο λόγος για ένα ζευγάρι Βούλγαρων στην Κρήτη που, όπως αναφέρει το Cretalive, άρπαξαν τα χρήματα και το βράδυ της περασμένης Τρίτης επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής και πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάνουν τη ζωή τους εκτός συνόρων, με τα χρήματα του ανθρώπου που τους είχε εργαζόμενους.

 

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι είχε στήσει την κλοπή εδώ και καιρό, καθώς γνώριζε πότε ο εργοδότης τους πληρωνόταν, πότε είχε χρήματα πάνω του, μέχρι και πού τα έβαζε... Όταν λοιπόν εκείνος έφυγε από το σπίτι, πήραν τα χρήματα και με τις βαλίτσες έτοιμες για αναχώρηση, έφυγαν από την Ελλάδα αφήνοντας τον 44χρονο στα "κρύα του λουτρού"!

 

Ο 22χρονος και η 20χρονη φίλη του από τη Βουλγαρία αναχώρησαν πιθανότατα για την πατρίδα τους "φορτωμένοι" με 10.000 ευρώ και πολλές... αναμνήσεις

Σε μία ακόμη κίνηση θράσους μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού σάιτ, έστειλαν και SMS στον εργοδότη τους αποχαιρετώντας τον με ένα "bye bye"...

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή της Βιάννου και σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος της κλοπής που έγινε στο Α. Τ Βιάννου, τα δύο νεαρά άτομα που είχαν απασχοληθεί από τον ίδιο ως εργάτες γης, άρπαξαν από το σπίτι του το ποσό των 10.000 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Όταν η κλοπή έγινε αντιληπτή ο 44χρονος κατήγγειλε το γεγονός αλλά το ζευγάρι ήταν ήδη εκτός Ελλάδος.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments