....

ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ (PHOTOS)

 

 

ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

 

ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΛΗ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑ

 

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Διεθνές Πρωτάθλημα Παγκοσμίου συμμετοχής SOFIA OPEN 2018 στην Σόφια της Βουλγαρίας το περασμένο Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου.

Το πρωτάθλημα ήταν G1 βαθμολογούμενο  δηλαδή για την Παγκόσμια κατάταξη ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με αποτέλεσμα την συμμετοχή 240 σωματείων από κάθε άκρη της γης.

Συγκεκριμένα με την Εθνική τους ομάδα συμμετείχαν η Αργεντινή, Αυστραλία, Ιορδανία, Τυνησία, Τουρκία, Αγγλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Σερβία, Αυστρία, Σλοβενία, Φιλανδία ενώ συμμετείχαν πάρα πολλά σωματεία από την Ελλάδα τα Βαλκάνια και την Ευρώπη!

Οι Εδεσσαίοι Αθλητές ήταν παρόν και μάλιστα οι ικανότητες τους δεν πέρασαν απαρατήρητες αφού ο Τότλης Ιωάννης κατάφερε να φθάσει μετά απο 3 αγώνες μέχρι τον τελικό της κατηγορίας των -61 κιλά παίδων.Ο Τότλης αγωνιζόταν ως μέλος της επίλεκτης Ομάδας της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό , έχασε τον τελικό στις λεπτομέρειες και έτσι έμεινε στην 2η θέση και το Αργυρό μετάλλιο.

Η νεαρή Μαλίγκα Έλενα αγωνίστηκε στις Νεανίδες για πρώτη φορά στην κατηγορία των -55 κιλά και είχε να αντιμετωπίσει από τον 1ο αγώνα την αντίπαλό της Lea Sesar από την Εθνική Ομάδα της Αυστρίας η μεγάλη  διαφορά ύψους έκανε πολύ δύσκολο τον αγώνα και έτσι η αθλήτρια μας δεν μπόρεσε να προκριθεί...έδωσε όμως μια εκπληκτική μάχη άξια θαυμασμού.

Την τελευταία ημέρα του Πρωταθλήματος αγωνίστηκε στις γυναίκες η Παπαδοπούλου Κυριακή στην κατηγορία των -62 κιλά Γυναικών.Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έχασε από τον πρώτο αγώνα από την Φιλανδή αντίπαλό της.

Η συνοδός προπονήτρια και προπονήτρια των Κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ Μπιρόζη Αναστασία δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από το επίπεδο των αθλητών  και την συνεχή ανοδική πορεία.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ,ήταν μια καλή προπόνηση εχ όψη του Πανελλλήνιου Πρωταθληματος που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 8-9-10 Μαρτίου στην Πάτρα.Αναμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Την Ομάδα μας εκπροσωπούν οι αθλήτριες: Παπαδοπούλου Κυριακή, Μαλίγκα Έλενα, Πόζαρλη Αθηνά Προπονήτρια ¨Μπιρόζη Αναστασία και οι Εδεσσαίες  διαιτήτριες¨Μπιρόζη Σωτηρία και Πέτκου Ευαγγελία.

 

2018_DDDD1710 2018_DDDD1708 2018_DDDD1707
image uploader

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments