....

Ν.Δ.: ΠΟΙΟΙ ΡΑΒΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ;

Πυρετώδεις προετοιμασίες στα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων για τις εκλογές του Ιουλίου και το βλέμμα στρέφεται κυρίως σε αυτό της Ν.Δ. Τι θα γίνει στον Νομό Πέλλας;

Θεωρητικά προβάδισμα έχει η επιλογή του Γιώργου Καρασμάνη, νυν βουλευτή της ΝΔ, που ουσιαστικά πήρε στους ώμους του το βάρος της αντιπολίτευσης για τον Νομό Πέλλας.

Ο 2ος σε ψήφους από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ο Διονύσης Σταμενίτης, θεωρείται ότι θα είναι παρόν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Νομό.

Από εκεί και πέρα τα ονόματα που ακούγονται και φιγουράρουν ως υποψήφιοι είναι ο Δημήτρης Ταπαζίδης, ο οποίος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος βουλευτής, η Μαρία Ζωγράφου Τσαντάκη (διετέλεσε περιφερειακή σύμβουλος), ο Αστέριος Αντωνίου (χρόνια στο κομματικό μηχανισμό της ΝΔ στον Νομό), ο Ευστ.Φουντουκίδης, ο Γιώργος Γκλαβάκης (που φέρουν και οικογενειακή παράδοση), ο Γιάννης Ανδρίτσος (έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος).

Επιπλέον ο πρώτος σε ψήφους στις περιφερειακές εκλογές ΔάνηςΤζαμτζής, φιγουράρει κι αυτός ως υποψήφιος βουλευτής. Αναζητούνται γυναίκες από την Ν.Δ. και κυρίως από την περιοχή της Έδεσσας, που φαίνεται ότι κάπου έχουν καταλήξει, χωρίς να μπορεί να ανακοινωθεί κάτι ασφαλές αυτήν την στιγμή.

Για να δούμε λοιπόν και θα δούμε σύντομα ποιοι ετοιμάζουν κουστούμι και ποιες ταγιέρ προκειμένου να ριχτούν στην μάχη για τις βουλευτικές εκλογές. Αν όπως δείχνουν τα πράγματα η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, τότε ο Νομός Πέλλας θα μπορεί να εκλέξει δύο ή και τρεις βουλευτές.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments