....

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ "ΦΕΤΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΓΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ» – ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ"

 

 

 

Με νίκη επί του Βαφύρα, ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς

επιβλήθηκε με 61-34, κάνοντας «καλό ποδαρικό» για το 2017. Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς το ΔΑΚ της πόλης μας ήταν παγωμένο, λογω τον χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν.

Ο κόουτς του ΓΑΣ Λάζαρος Λούσης ξεκίνησε τον αγώνα με τους Δουλκερίδη, Λούση, Δημητρόπουλο, Βεκόπουλο και Χαραλαμπίδη, ενώ ο κόουτς του Βαφύρα κ. Σαραπτσής, με τους Λάλλα, Σιώκα, Κουμπατσιάρη, Ψαρού, Ελευθεριάδη.

Ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», παρά την παγωνιά που επικρατούσε μπήκε «ζεστός» στον αγωνιστικό χώρο και με τους Βεκόπουλο, Δημητρόπουλο και Λούση, «έτρεξε» ένα γρήγορο 13-0, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη. Από τον Βαφύρα μόνο οι Λάλλας (5 πόντους) και  Κουμπατσιάρης (1 πόντο), κατάφεραν να σκοράρουν. Το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με τον Δοδόπουλο να διαμορφώνει το 17-6.

Στην συνέχεια ο ΓΑΣ κατάφερε να ελέγξει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και με πρωταγωνιστές τους Τότλη, Δοδόπουλο, Δημητρόπουλο και Γεωργιάδη, διατηρούσε σταθερά διαφορές μεγαλύτερες των 20 πόντων. Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την δυνατότητα στον κόουτς του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» να χρησιμοποίηση και τους «μικρούς» που είχε στην διάθεση του. Έτσι πέρα του Δουλκερίδη (ξεκίνησε στην βασική πεντάδα), χρόνο συμμετοχής πήραν οι Αδάμ και Τεντζέρης.

«ΦΕΤΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΓΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ» – ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ 61-34

Διαιτητές: Μητώνας-Καραμανλής

Τα δεκάλεπτα: 17-6, 30-13 (ημιχ), 50-21, 61-34 τελικό. 

«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Λούσης Λ.): Δουλκερίδης, Γεωργιάδης 6, Μπίκου, Λούσης 3 (1 τρ), Τεντζέρης, Τότλης 16, Δημητρόπουλος 14, Βεκόπουλος 6, Αδάμ, Χαραλαμπίδης 5, Δοδόπουλος 11.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής) Σαραπτσής Χ, Λάλλας 10 (2), Μπούσμπουρας, Σιώκας, Κουμπατσιάρης 12 (2), Ψαρρού 8, Ελευθεριάδης 1, Κουρκούτας 3.

 

  • Το Σάββατο 14/1 ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» ταξιδεύει στα Γιαννιτσά, για να αντιμετωπίσει Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών στις 18:00 το απόγευμα.
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments