....

MΟΝΑΧΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ... ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ -ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΞΕΝΑΓΟ

Toν έρωτά του θέλησε να ζήσει ένας μοναχός που υπηρετούσε μέχρι πρότινος σ' ένα από τα ιστορικότερα μοναστήρια της Σάμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο ιερωμένος άφησε το μοναστήρι για τα μάτια μιας γυναίκας την οποία και είχε γνωρίσει περίπου τρία χρόνια πριν, στο εν λόγω μοναστήρι. Πρόκειται για μια γερμανίδα ξεναγό την οποία και γνώρισε κατά τη διάρκεια της εκεί επίσκεψής της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο έρωτας τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Στη συνέχεια η ξεναγός επισκεπτόταν συχνά το μοναστήρι λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της , αλλά όπως αποδείχθηκε εκεί έμελλε να είναι η «φωλιά» που γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Οι δύο τους προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό αλλά, τελικά, ο μοναχός αποφάσισε να βγάλει τα ράσα και να ακολουθήσει την καλή του εγκαταλείποντας την μοναστική ζωή.

Η Γερμανίδα ξεναγός τον επόμενο καιρό επισκεπτόταν συχνά το μοναστήρι λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της. Μάλιστα όπως λέει η Espresso ενώ ο 30χρονος μοναχός και η Γερμανίδα ξεναγός προσπάθησαν να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό τελικά όλα ήρθαν στο φως καθώς ο μοναχός αποφάσισε να βγάλει τα ράσα και να φύγει από το μοναστήρι για να ζήσει στο πλευρό της καλής του.


 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments