....

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ (PHOTOS)

 

Σε μια λαμπρή τελετή που διοργάνωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τιμήθηκε ο Δήμος Πέλλας για τη διοργάνωση του Δρόμου Θυσίας στην μνήμη των εκτελεσθέντων Γιαννιτσωτών κατά την γερμανική κατοχή, καθώς και οι άλλοι δύο μαρτυρικοί Δήμοι, Διστόμου και Καλαβρύτων για τη διοργάνωση αντίστοιχων αγώνων μνήμης και τιμής, επετειακού χαρακτήρα.

 Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο πολεμικό μουσείο της Αθήνας,  βραβεύτηκαν οι αθλητές, οι αθλήτριες  και οι ομάδες των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διακρίθηκαν κατά το έτος 2016. Παρέστησαν, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Τόσκας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος, Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες  ο Σπύρος Γιαννιώτης υποπλοίαρχος ΠΝ που τιμήθηκε για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο αγώνισμα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης 10.000 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο μαραθωνοδρόμος Δημήτρης Θεοδωρακάκος που είχε τρέξει και στον Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών το 2015,  ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι και πανελλήνιοι πρωταθλητές καθώς και  υπερμαραθωνοδρόμοι.

 

2/3/17

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments