..

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΡΙΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ

 

 

Ο αυτοδιοικητικός παράγοντας άρχισε να καθυβρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να του βάλουν χειροπέδες

Τα είχε τσούξει για τα καλά ένας οδηγός που έχει μάλιστα καθήκοντα αντιδημάρχου στο δήμο Φαρσάλων και πήρε… φωτιά μόλις οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον σταμάτησαν σε έναν δρόμο της πόλης για τροχαία παράβαση!


Ο αυτοδιοικητικός παράγοντας άρχισε να καθυβρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να του βάλουν χειροπέδες. Όταν δε του έκαναν αλκοτέστ, διαπίστωσαν ότι ο αντιδήμαρχος είχε καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά σε όριο αρκετά πάνω από το επιτρεπόμενο. Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε και από την δεύτερη μέτρηση που έγινε.

Έτσι, οδηγήθηκε στα κρατητήρια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που τον παρέπεμψε να δικαστεί σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία.

 

Επεισόδιο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι με αντιδήμαρχο του Δήμου Φαρσάλων, τον οποίον αστυνομικοί σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιδήμαρχος διαπιστώθηκε πως ήταν σε κατάσταση μέθης, ενώ φέρεται να εξύβρισε δύο αστυνομικούς.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ σήμερα θα περάσει από τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments