....

ΜΕΤΑ ΤΗ BLACK FRIDAY... Η CYBER MONDAY ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

Σήμερα , Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, τα καταστήματα θα κάνουν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές
- Θα ισχύουν ΜΟΝΟ για αγορές που θα γίνονται on line
- Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων έχουν δηλώσει... συμμετοχή στον θεσμό της "Διαδικτυακής Δευτέρας"
- Τι πρέπει να γνωρίζετε

Όσοι δεν πρόλαβαν να εκμεταλλευθούν τις προσφορές της Black Friday, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους αύριο, κιόλας, καθώς... έρχεται η Cyber Monday!

Αύριο, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, τα καταστήματα θα κάνουν απίστευτες εκπτώσεις και προσφορές, αλλά ΜΟΝΟ για τις αγορές που θα γίνονται online. Ο θεσμός ήρθε και στη χώρα, με μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να έχουν δηλώσει ήδη... συμμετοχή.

Ο θεσμός άρχισε μόλις το 2005 για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες – και είναι η... απάντηση στην Black Friday: την πρώτη Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, όπου σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων.
Διαρκεί μόνο μία ημέρα και φέτος αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όπως άλλωστε συμβαίνει και κάθε χρονιά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις ΗΠΑ, πέρυσι οι αγορές την cyber monday -μόνο καταναλωτικά αγαθά, όχι π.χ. τουριστικές υπηρεσίες- διαμορφώθηκαν στο 1,46 δισ. δολάρια αυξημένα κατά 17% σε σχέση με το 2011.

Ο όρος Cyber Monday χρησιμοποιείται στην Αργεντινή,τη Γερμανία,τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο,την Ιαπωνία, την Ιρλανδία, τον Καναδά,την Κίνα, την Κολομβία,τη Νορβηγία, την Ολλανδία, την Ουγκάντα, την Πορτογαλία,τη Σουηδία και τη Χιλή.

Πάντως, οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν προσφορών για αγορές από ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα από την 1η έως τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Πρόκειται για θεσμό που άρχισε το 2013 και διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Το 2015 συμμετείχαν στην εν λόγω δράση πάνω από 100 καταστήματα με προσφορές έως και 70%. Ο τζίρος που πραγματοποιήθηκε την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 ήταν αυξημένος κατά 34% σε σύγκριση με αυτόν της εβδομάδας που προηγήθηκε (24-30 Νοεμβρίου).

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments