....

ΜΕΣΩ SMS ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΝΑΓΚΗΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη δυνατότητα να επικοινωνούν και να ενημερώνουν την αστυνομία μέσω sms για οποιοδήποτε πρόβλημα τους παρουσιαστεί θα έχουν πλέον οι πολίτες.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν δωρεάν sms στο 100 ενημερώνοντας την αστυνομία για ότι τους απασχολεί.

Μέσω του δωρεάν sms στο 100 οι πολίτες μπορούν να ενημερώσουν την αστυνομία για οτιδήποτε τους απασχολεί ή τους συμβαίνει.

Σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται πως οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να απευθύνονται στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής τους, ενώ για άμεση αστυνομική επέμβαση μπορούν να επικοινωνούν με την Άμεση Δράση, καλώντας τον τριψήφιο αριθμό 100 ή/και στέλνοντας δωρεάν μήνυμα (SMS) στον ίδιο αριθμό.

Η ΕΛΑΣ αυτές τις μέρες υπενθυμίζει τη δυνατότητα των κωφών, βαρήκοων, αλλά και υπολοίπων πολιτών να επικοινωνήσουν άμεσα και αθόρυβα με το Κέντρο Άμεσης Δράσης (100) της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) από το κινητό τους τηλέφωνο, από οποιοδήποτε σημείο της χώρας.

Σχετικό βίντεο δημοσιεύτηκε και στα social media στο οποίο παρουσιάζεται η διαδικασία που ακολουθεί η αστυνομία όταν λαμβάνει ένα τέτοιο μήνυμα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδας, που παρουσιάστηκε στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ πριν από 2 εβδομάδες.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments