....

ΜΕΛΗ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Ι.Ε.Κ ΈΔΕΣΣΑΣ.

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας, θα περιποιηθούν  οι σπουδαστές των τμημάτων αισθητικής, κομμωτικής και ζαχαροπλαστικής, του  Ι.Ε.Κ Έδεσσας.

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές είναι ευκαιρία να κάνουμε κάτι πέρα από τις καθημερινές μας συνήθειες. Όλοι έχουμε ανάγκη να περιποιηθούμε το σπίτι μας, τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε. Πολύ περισσότερο οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας που οι ευθύνες και η κούραση όλων των χρόνων δεν τους επιτρέπει  να ασχοληθούν με τον εαυτό τους όσο θα έπρεπε. 

Αυτό σκέφτηκαν στο Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας και προσκάλεσαν τους σπουδαστές των  τμημάτων κομμωτικής & αισθητικής του Ι.Ε.Κ Έδεσσας που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά, για να περιποιηθούν τα μέλη του.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 στις 15:00΄μ.μ στο χώρο του Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας θα έχουν την ευκαιρία τα μέλη του,  να απολαύσουν τα γλυκίσματα που θα ετοιμάσει το τμήμα ζαχαροπλαστικής του Ι.Ε.Κ Έδεσσας, να χαλαρώσουν και να αφεθούν στους σπουδαστές των τμημάτων κομμωτικής & αισθητικής που θα τους περιποιηθούν και καλλωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Σας περιμένουμε όλους και όλες στο φιλόξενο χώρο μας, για ένα γιορτινό διαφορετικό απόγευμα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments